keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesän koukuttavimmat sarjat

Täällä kirjoittelee yksi pahuksen väsynyt ihminen. Jokin voima vetää mua alaspäin (epäilen sen vahvasti olevan hormonaalinen ja syyllinen imetyksen lopettamisessa), en jaksa ajatella, saati olla pahemmin koneella ja siksi blogi on elänyt hiljaiseloa muutaman päivän. Unohdan kesken lauseen mitä olen sanomassa, enkä muista käytinkö koiran lenkillä vai en. Voisin vain nukkua, mutta sitten en kuitenkaan saa unta.

Huomenna olen menossa lääkäriin, toivottavasti selviää jotain. Näin väsypetiläisenä olen kulutanut illat telkkarin ääressä lobotomian ja sarjojen katsomisen välimaastossa. Koska kesä on jälleen perinteisen sateinen, ajattelin suositella teillekin muutamia suosikkeja.

Ensitreffit alttarilla USA


En pahemmin seurannut Suomen tai Ruotsin Ensitreffit alttarilla -sarjoja, koska missasin ensimmäiset jaksot ja sen jälkeen vain seurasin muiden hypetystä – sarjat ovat siis katselulistallani. Tähän Jenkkien versioon pääsin mukaan kuitenkin heti kättelyssä ja ai että miten jännittävää! Suosittelen lämpimästi etenkin romantiikannälkäisille pusipusi.

Sarjan vanhemmat jaksot löytyvät Katsomosta, mutta kesätorstaisin saa aina uutta katseltavaa AVAlla.

The BlacklistYksi maailman etsityimpiä rikollisia antautuu FBI:lle, mutta suostuu puhumaan vain nuorelle naisagentille – ja tietenkin heidän välillään on salaperäinen yhteys, jota selvitellään samalla kun katkotaan pahisten päitä kymmenen jakson verran. Just niin ihanan koukuttava ja jännittäviä juonenkäänteitä täynnä oleva sarja, että tämä oli pakko katsoa putkeen. Juuri saimme päätökseen ensimmäisen tuotantokauden, joka löytyy Netflixistä – seuraavaa odotellessa.

Orange is the new blackTämä sarjahan ei pahemmin esittelyjä kaipaa, mutta jos et ihminen ole vielä katsonut yhtäkään jaksoa, niin ole hyvä ja KATSO. On hyvä. Sama pätee Moderniin perheeseen, mutta sen lisääminen tähän listaan voisi olla jo vähän liikaa.

Onko teillä sarjoja, joihin olette koukussa?
6 kommenttia:

 1. Katson Netflixistä Orange is the new black - sarjaa ja tuo Blacklist onkin listalla seuraavaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvä! Mielestäni hyvin käsikirjoitettu :)

   Poista
 2. The Affair Avalla. Ihana tunnelma ja piristävän erilainen tarinankerronta. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pitääpäs katsoa! Tarkoituksena olikin lähteä seuraamaan sitä, mutta sitten se jotenkin jäi. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Täälläkin ollaan ihan koukussa Ensitreffit alttarilla USA:an! :) Ja itseasiassa myös tuohon Affairiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt pitää ehdottomasti antaa tuolle Affairille mahdollisuus :).

   Poista