torstai 7. elokuuta 2014

Täydelliset syyskengät

Tule jo, syksy! Mun kehoni ei enää kestä tätä hellettä ja näitä hellevaatteita – kaipaan villaa, vällyä ja lämpimiä kenkiä.

Niin, niitä kenkiä!

Syyskaappini kaipaa ehdottomasti käytännöllisiä ja hyvännäköisiä kenkiä, jotka kestävät säätä ja ovat mukavat jalassa. Hankintalistalla on ainakin varsikengät ja kumisaappaat, minkä lisäksi unelmoin edelleen niistä täydellisistä ylipolvensaappaista, joita tuskin koskaan tulen löytämään...

Nämä kaunottaret ovat viime vuoden H&M:n mallistosta – miksi en ole nähnyt näitä silloin? Täydelliset. Kuva: Lookbook.nu
Kumisaappaissa tärkeintä on mukavuus ja VÄRI! :D Haluan keltaista, kirkkaan punaista tai sitten ihan täydellisen mustaa. Hunterit ois tietty kivat, mutta onkohan niitä tehty haravointiin ja puskissa hyppimiseen? Epäilen ;).

Kuva: Hunter
Varsikengät olivat ykkössuosikki ala- ja yläasteella, nyt ne ovat taas muotia – miten siinä niin kävi? Omani tuskin ovat ihan maiharien veroiset, ostoslistalle taitaa päätyä joko vaaleat tai armeijavihreät popot.

Kuva: Fashiondivadesign
Loppukesästä olen aina ihan täynnä koko kesää ja nyt nämä helteet tulevat jo korvista ulos – onko kukaan muu samaa mieltä? :D En ole niin kesäihminen, vaan enemmänkin syksy on rakas ystävä joulusta puhumattakaan (uskallankohan edes paljastaa, että kävin jo eilen vilkuilemassa Etsyn ja Pinterestin jouluvalikoimia... ÄÄKS). 

Jos joku muukin kaipaa uusia popoja (tai muuta vaatetta) syksyksi, niin vinkiksi että Spartoo.fi-*verkkokaupasta saa:






12 kommenttia:

  1. Oi, kyllä vain! Tulis jo syksy, niin sais kaikki ihanat saappaat & neuleet käyttöön <3 Vois käpertyä viltin alle juomaan teetä ja kuuntelemaan sadetta, ihan parasta :) Ja sais pukea tytöille niiden uudet hienot välikausihaalarit! :D

    Saisinko käyttää sun blogin banneria mun blogitekstissä? Aattelin esitellä pari semmosta blogia, mistä tulee heti semmonen olo, että pakko seurata ja sun blogi on ehdottomasti niistä toinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Iina Maria, ehdottomasti ja tottahan toki saat! :) Olen otettu moisesta kunniasta. Kävin jo huikkaamassa myös sun blogin puolella asiasta + liityin samalla lukijaksi – kiitos siis hyvästä blogivinkistä puolin ja toisin :).

      Poista
  2. Itsekin kyseisiä kumisaappaita kuolanneena.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D The Outnet.comista niitä saa muuten superhalvalla... Tai siis SUPERhalpa on tässä ehkä laajahko käsite, mutta hmmm.... halvemmalla?

      Poista
  3. Hunterit on täydelliset syyskengät! Ne on jo pari syksyä ja kevättä olleet mun ainoa saappaat. Käytön kaupungilla farkkujen ja hameiden kanssa, puistossa, metsässä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai... Aika paljon suosituksia jo tullut... Ääks... Pitäsköhän ostaa.... :D

      Poista
  4. Oi syksy ja villasukat, kuinka teitä kaipaankaan <3 Minua(kaan) ei ole luotu näille "seksihelteille" ne saavat vain kärttyisen ja kiukkuisen maman esiin :D Villapaitaa, pipoa ja nuttua kiitos!

    VastaaPoista
  5. Hihi! Just ajattelin, että ainut syy miksi syksyä kaipaisin on Hunterin saappaat! Multa löytyy ne ja sopivat joka menoon ja tilanteeseen ja Suomen sääolosuhteissa käyttöä on koko vuoden! Suosittelen! :)

    VastaaPoista
  6. Ihan samanlaiset vuodenaikamieltymykset minulla! Lämpö toisaalta helpottaa pukemisrumbaa lapsen kanssa, joten en valita nytkään. Sitä kuravaaterallia en odota vaikkakin itse on ihanaa pukeutua saappaisiin ja syyshuiveihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuravaateralli ei kuulosta kivalta, mutta saappaat ja syyshuivit on pop! Kylmenevää ootellessa <3.

      Poista