perjantai 1. elokuuta 2014

Tyttärien treffit

Mama on lähdössä ulos, kuvitelkaa! Niin kummallista... Ei vauvaa muutamaan tuntiin, vaan ihanan ystävän seuraa, muutama lasi viiniä ja herranen aika keskeytyksetöntä seurustelua – liekö enää muistankaan mitä se on? :D En ole ymmärrettävistä syistä pahemmin liikkunut yöelämässä vähään aikaan, mutta kai sitä nyt kerran kesässä pitää moikata Helsingin yöelämää...

Saapas nähdä kuinka pian tulee kotiin ikävä, vaikka vauva jää isän kanssa ja pärjää varmasti. Maitoa on pumpattu pulloon riittävästi, minkä lisäksi on vielä korviketta. 


Koru: Stone Necklace/ Nelly

Jännittävää! Moikataan jos nähdään (ja jos nyt jaksan hillua niin pitkään kaupungilla, että sinne tulee joku muukin kuin minä ;D).




*affiliate-linkki






2 kommenttia:

  1. Ihanat asustevärit! Muistan sen tunteen, kun ensimmäistä kertaa sitten äidiksitulon lähdin iltajuhliin. Baarissa olo oli kuin alienilla ja tuntui etten oikein osannut edes puhua mitään. Omat kaveritkin tuntuivat humalahilpeydessään vierailta:D Sellaista se oli vauvakuplassa. Nyt pari vuotta myöhemmin juttu luistaa taas entiseen malliin, joskin nukkuminen menee järjestäen juhlimisen edelle..oi äitiys:)
    www.thebernardandbianca.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä oli kyllä aika outo fiilis – enhän ole ollut melkein vuoteen ulkona :D. Ja omatuntokin soimasi.

      Mutta silti oli aivan ihanaa olla ulkona! Jotenkin sitä on kaivannut tuota ruljanssia tälläytymisineen kaikkineen.

      Poista