sunnuntai 31. elokuuta 2014

Päivän sana: rytmi!

Enhän minä saanut eilen mitään tehtyä, kun minidiktaattori ei suostunut leppymään sitten millään! Aluksi elämä vauvan kanssa oli yhtä unta ja pierua. Pääasiassa Tukkis vain nukkui, söi ja kakkasi – toista tää on nyt, huhhei.

Etenkin nyt muuton aikana olen havainnut päivärytmin olevan uskomattoman tärkeää 3 kuukauden ikäiselle pikkumiehelle – jos et saa vauvaa nukahtamaan uudelleen aamusyötön jälkeen, niin siinähän sitten taistelet kiljuvan miniporsaan kanssa koko päivän. Kaikki muut unet jäävät katkonaisiksi, syöttöhetkikin on oikea aika eriäville mielipiteille ja äidin pitää opetella kokkaamaan kalakeittoa yhdellä kädellä.

Rytmin uupuminen on opettanut äidille myös toisen asian: mun pojallani on tahtoa ja tunnetta vaikka muille jakaa. Miten vaativasti voikaan mini-ihminen karjua omia halujaan läpi vaikka harmaan kiven, huhhei.

Tänään tarkoituksena olisi touhuta koko päivä ja minidiktaattori onkin nyt unten mailla onnistuneesti... Pitäkäähän peukkuja ;).

Ja muuten lisäkuvia kodista ja elosta muutenkin on luvassa jahka löydän kameran tuolta muuttolaatikoiden keskeltä... Toivottavasti pian!




4 kommenttia:

  1. Sellaistahan se on pienen vauvan kanssa, tsemppiä! Älä vaadi itseltäsi liikaa <3 Ehtii ne muuttolaatikot purkaa ajan kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä – ärsyttää vain, kun on paikat rempallaan... Tukka-pojalla alkoi sitten vielä tiheän imun kausi kaiken muun höskän päälle, hehhee :D. Nukuin kolme tuntia viime yönä, ou jesh.

      Poista
  2. Nyt se sitten siis alkaa, tuo vastasyntyneen kanssa vietetty aika oli se helpoin osuus... :D
    Mutta nou hätä, sä hoidat homman hyvin himaan. Säännöllisyys, säännöllisyys, ja säännöllisyys, niillä pärjää pitkälle. Maalaisjärki ja äidin/isän lepo myös ovat tärkeitä asioita.
    Tsemppiä isosti, kohta Tukkis on jo teini. Aika menee nimittäin ihan järkyttävää vauhtia.
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Onhan tämä vähän härdelliä, mutta nyt jo pelkään sitä että kohta tuo äitin rakas on jo teini :D. Mukavaa viikkoa sinnekin murunen.

      Poista