sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vuosi elämästäni

Ajelimme eilen vanhan kotikadun ohi ja tulin ajatelleeksi, miten älyttömästi elämäni on muuttunut viime vuodesta. Silloin Tukka-poika oli vasta toive, työ oli elämän keskiössä ja myyntiin laittamamme koti oli kahdelle ihmiselle mitoitettu. 

Enpä olisi arvannut että syyskuussa saisin tietää olevani raskaana ja vuoden päästä olisin 3 kuukauden ikäisen pikkumiehen äiti, joka on muuttammassa kuraeteisellä varustettuun paritaloon kauaksi keskustan houkutuksista. 


Nämä kuvat ovat vuoden 2013 elokuiselta aamulta, kun olin matkalla Ikean lehdistötilaisuuteen ja googlasin koko matkan raskauden ensioireita... 

Ihan oikeasti, mitä tekikään nainen ennen Google-ajanlaskumme alkua? Pysyi järkevänä ja odotteli kuukautisia tai niiden loppumista? Noihin aikoihin kyttäsin kehoani kuin viimeistä päivää ja googlasin joka_ikisen_oireen aina pääkipukohtauksista selän jomotukseen ja hiusten nopeaan kasvuun – hohhoijaa :D. Keskustelupalstojen juupas-eipäs-väittelythän ne ovatkin tunnetusti parasta tiedonhankintaa ikinä ;). 



Saappaat: H&M
Laukku: Michael Kors
Takki: H&M
Tunika: Rare
Koru: Accessorize

Paljon voi tapahtua vuodessa, näköjään tukkakin on kasvanut ihan eri mittaan :D.  

Onko teidän elämänne muuttunut viimeisen vuoden aikana?



4 kommenttia:

  1. Niin tutulta kuulostaa tuo kropan joka ikisen vivahduksen kuulostelu, kun toivoo raskautta. :D Me ehdittiin esikoista toivoa vuosi ja voi vitsit, että ehti 12 kk:ssa kokea monta pettymyksen tunnetta ja epätoivon alhoa. :D Onneksi ne lopulta palkittiin. :)

    Odotan kovasti, jos laitat sit kotikuvia teidän uudesta kodista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kotikuvia löytyy jo blogista, jos et ole huomannut? Katsohan tänne: http://www.rakkaudellahannele.fi/2014/07/uusi-koti.html

      Aika moni nainen varmaan jakaa tuon itsensäkyttäilytunteen, voi meitä urpoja :D.

      Poista
  2. Mun elämästä on kadonnut himourheilu. Mutta tilalla on valtava prinsessavatsa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii <3. Prinsessaa odottelen nähtäväksi jo kovasti, tsemppiä loppurutistukseen muru.

      Poista