keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kayla Itsines BBG

Täällä parannutaan edelleen, uskokaa tai älkää! Joulun välipäivinä alkanut flunssa osoittautui viime lääkärikäynnillä influenssaksi. Tukkis on onneksi jo terve silmätulehdusta lukuun ottamatta, äidillä vielä hieman nenä vuotaa ja kröhä vaivaa.

Joulupukki taitaa olla sitä mieltä että allekirjoittanut joutaa treenikuurille; sain nimittäin lahjaksi muun muassa uudet, todella päheät lenkkarit, sekä iPhonelle kätevän käsivarsipidikkeen (ennenhän olen vain kuljettanut sitä kädessäni juoksun aikana). Sinällänsähän nämä ovat Pukilta oikein oivasti hoksittu, sillä tarkoituksenani on juosta puolimaraton ensi kesänä ja lisäksi olen muutenkin todella pahasti treenin tarpeessa synnytyksen ja raskauden jälkeen.

Kayla Itsines on teille monelle varmasti tuttu tapaus. Australialainen personal trainer on saavuttanut suursuosiota 12 viikon treenikuurillaan, jonka tulokset puhuvat puolestaan käyttäjien kuvissa.

Kunhan tästä flunssasta selviydyn, ajattelin testata omien vatsamakkaroideni sietokykyä Kaylan oppeja vastaan.


Kaylan treenit tehdään pääasiallisesti omaa kehoa vastuksena käyttäen, jolloin lihakset kiinteytyvät, eivät niinkään saa näkyvää muotoa ja lopputuloksena on mallityyppinen hoikka ja kiinteä vartalo. Eli juuri se kehotyyppi, jota olen jo pidempään ihaillut.

En todellakaan sano, että tämä olisi se ainoa oikea kaunis keho, mutta tämä nyt vain sattuu miellyttämään omaa silmääni ja mielelläni näkisin peilistä Kaylan tyyppisen vartalon.

Treenin lisäksi 12 viikolle on oma ruokavalionsa, josta en vielä tiedä paljoakaan. Tämä kyllä hieman mietityttää, sillä imetän edelleen ja haluaisin tehdä niin vielä muutaman kuukauden verran. Voipi olla, että joudun syömään hieman enemmän, jotta maitoa riittää.

Lisäksi imettäessä ei saa treenata järjettömän kovalla teholla, tämäkin minun on pidettävä mielessä. Ennen flunssaa olen käynyt juoksemassa tuttuun tapaan 5–10 kilometrin lenkkejä ja tehnyt silloin tällöin (vähän) lihaskuntoa. Salille en ole jostain syystä mennyt, vaikka se olisi ehdottoman tärkeää tällä hetkellä, kun kantelen poikaa ympäri taloa.

Onko kenelläkään kokemuksia Kaylan treenien ja ruokavalion yhdistämisestä imetykseen, tai Kaylan treeneistä ylipäätään?

Tällä hetkellä Kaylan sivuilta voi muuten ladata ilmaisen treeniviikon, jos kiinnostaa :).


2 kommenttia:

  1. Paranemisia teille! Mehän oltiin parainfluenssan vuoksi sairaalassa A-murun kanssa 4 päivää. Inhottava tauti! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyi olkoon :(, onneksi teilläkin ollaan jo parempana. Pienten sairastaminen on niin superinhottavaa, sitä olisi itse tsiljoonagatsiljoona kertaa mieluummin kipeänä.

      Poista