perjantai 23. tammikuuta 2015

Mennään ulos!

Voi ihanuutta! Äitini tulee illalla meille koko viikonlopuksi, mikä tarkoittaa äidin kanssa juoruilun ja touhuilun lisäksi pidempiä unia ja hotelliyötä pitkästä aikaa uroon kanssa! Ihanaa.

Pikkumies on heräillyt nyt viisi kertaa yössä, koska konttaamisen opettelu tulee uniinkin.  Jos ennen pikkumies tyytyi ihastelemaan näkymiä pääasiallisesti olohuoneen matolta, on nykyään meikäläisen joka toinen sana "ei" ja suussa on kaikki mahdollinen johdoista Nukanakkiin. 

Voin kertoa, että olo on vähintäänkin KlausK:n petivaatteiden ja Groteskin dinnerin arvoinen – ja sinnehän me suuntaammekin (jesjesjes).

Kuvitelkaa – kokonainen_yö_unta. Tällaista on tapahtunut viimeksi lokakuussa, huh. 


Television, takan, sähköjohtojen, kylpyhuoneen, pistorasioiden ja muiden ei-juttujen lisäksi poikaa kiinnostaa ihan mahdottomasti kodin ulkopuolinen maailma. Harmi, etteivät jalat vielä kanna ulos asti.

Tietysti käymme vaunulenkeillä ja kiertelemme maailmaa muutennkin, mutta eihän se ole sama asia ollenkaan, jos toiveena on koskea/ maistaa/ tutkia/ mennä. Ehkäpä konttaaminen vaihtuu pian kävelyksi ja sitten onkin aika vallata kotipiha.


Onneksi tämä odotus taatusti palkitaan. Ehkäpä jo 1-vuotissynttäreillä poju saa vetää pitkin pihaa ja kiertää omenapuita, vai mitä? Itse opin seisomaan 8 kuukauden iässä ja kävelemäänkin ilmeisesti suht nopeaa, ehkäpä omppu ei ole kovin kauaksi puusta pudonnut (plus kunhan lumesta päästään, voi sitä mennä ruohikossa vaikka konttaustyylillä – ei niin väliksi).

Nyt jatkan siivoushommia ja kokkaan illaksi jotain särvintä. Ihanaa viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Meilläkin herättiin ihan kamalasti tuossa iässä. Kyllä se siitä sitten helpotti vähtellen. Tsemppiä ja nautinnollisia unia ensi yöksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! Toivottavasti tosiaan kohta helpottaa, puuh... :D

   Poista
 2. Haha, mua naurattaa vähän toi sun kokonainen yö viimeksi lokakuussa... :D Siis koska itsehän olen viimeksi nukkunut kokonaisen yön abauttiarallaa 11kk sitten :D Mut to kieltäminen on kylä tuttua täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Täällä varsinais-suomessa päin ei ainakaan tänään ole kovaa pakkasta joten kokeiles että laitat pojalle kunnon talvi kamat päälle ja viet sen ulos konttaamaan, niin määkin olen tehnyt jo neljännen lapsen kanssa. Hieno päästä kattomaan sitä lunta. Ja energiaakin kuluu enemmän. :)

  VastaaPoista