lauantai 24. tammikuuta 2015

Kevättä kotiin!

Kevät odottelee kulman takana ja meikäläinen tietysti jo malttamattomana tyttönä selailee keväisiä katalogeja.

Meillä kevät näkyy pääasiassa tekstiileissä ja pienissä sisustusesineissä, kuten kynttilöissä ja astioissa. Muu sisustus on sitten suht ajatonta. Esimerkiksi huonekaluissa revittelemme harvoin, vaikka nyt olisikin tarkoituksena kotiuttaa hieman villimmän värinen nojatuoli (vau miten hurjaa ;D).

Kaikki kuvat: H&M Home
 Aika iso osa kotimme tekstiileistä on kotiutettu mistäs muualtakaan, kuin H&M Homen valikoimista. Olen havainnut että aika moni suomalainen tekstiilivalmistaja ei ole laadukkaan kilpensä arvoinen – esimerkiksi värit haalistuvat nopeasti, materiaali nyppyyntyy ja kulahtaa, vaikka brändin imago ja hintalappu antaisivat aihetta uskoa muuhun.

Tämä on ikävää. Olisi ihanaa ostaa suomalaista ja laadukasta, mutta minkäs teet, kun tehtaat on siirretty kaukomaille, laadusta ei ole enää puhettakaan ja vain ja ainoastaan hinta voi hyvin.

 
Ostin esimerkiksi meille ison Homen valikoimista kasan pyyhkeitä noin 1,5 vuotta sitten ja ne ovat edelleen kuin uudet. Samaten lakanat ovat säilyneet todella hyvässä kunnossa, vaikka käyttöä on vuosien aikana kertynyt.


Samaan aikaan suomalaisten merkkien vastaavat ovat sellaisessa kunnossa, että niitä ei pahemmin tee mieli edes käyttää. Ja hintaa on tuplaten verrattuna edullisempiin merkkeihin.

Pah.


Tämän kevään trendeistä olen erityisen ihastunut tuohon edelleen jatkuvaan mustavalkoisuuteen, minkä lisäksi meille tulee tietysti pastellia. Eteiseen olen suunitellut laittavani pitsiverhon, mitä en olisi uskonut muutama vuosi sitten :D.

 Tekstiprintit sen sijaan on vähän nähty, tulevat jo korvista ulos :D. Ehkäpä niiden aika on taas kotvan päästä.Niin ihanaa kun tulee kevät! Ja kyllä, iloitsen tästä jo tammikuussa... Nyt lähden tekemään lumitöitä ja sen jälkeen menen nukkumaan hotelliin, aijaijai <3. Radiohiljaisuutta siis toistaiseksi ainakin sunnuntaihin, Instagramin kautta päivittelen kuulumisia enemmän.

Rentouttavaa viikonloppua!
4 kommenttia:

 1. Hei hyvä kun vinkkasit noista pyyhkeistä! Mä just aamulla sanoin mielelle et tarvittaisiin uusia käsipyyhkeitä ja oikeesti on tosi vaikee ostaa kun värit lähtee ja nyppyyntyy tosi äkkiä, Ikeassa on osa pyyhkeistä ollut kans hyvää laatua hintaansa nähden, mut toiset sitten ihan susia.

  HM:ltä meilä on lakanoita kans tosi paljon ja nyt kun aloin miettiä asiaa niin ne kestää ihan mielettömän hyvin ja pitkään! Yhdestä vaan lähti kerran värit, mutta muuten on pysynyt aika moitteettomina. Taidanpa siis sallia itselleni hieman nettishoppailua ;)

  Ihanaa hotellilomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salli ihmeessä :). Mä olen tykännyt tosi paljon niistä Henkan ihan pienistä pyyhkeistä, joita saa ainakin mustana, valkoisena ja beigenä.

   Poista