maanantai 28. huhtikuuta 2014

28.4.2012

Kaksi vuotta sitten heräsin aurinkoiseen aamuun ja hengähdin – hääpäivä! Vielä niin paljon tehtävää ja niin vähän aikaa! Pääsimme laittamaan koristeet paikoilleen vasta aamulla ja minä hölmöläisenä kuvittelin, että on hyvä idea minun olla siellä määräilemässä kukkien ja koristeiden paikkoja.

Ihan ei mennyt niin kuin siinä kuuluisassa pikkusaaressa.

Onneksi pienen (jäätävän) ryntäilyn jälkeen oli aika suunnata kampaajalle ja meikkiin, jonne saavuin  hermostuneena, kaikki tavarat hukanneena ja kaiketi vähän myöhässäkin. Aivan mielettömän taitava Mira Aalto iski kuitenkin morsmaikulle skumppalasin kouraan ja sanoi, että nyt rauhoitut nainen, niin tehdään susta nätti. 

Ja siitä se kaikki ihanuus sitten alkoi. 


Kuvat: Tuukka Ervasti 
28.4.2012, yksi elämäni ehdottomasti parhaita päiviä. Se tunne kun kävelet alttaria pitkin isän käsipuolessa ja melkeinpä pissa lirahtaa housuun kaikesta jännityksestä ja onnellisuudesta – niin parasta. 

Kaksi vuotta sitten sain maailman upeimman, huolehtivaisimman, komeimman, huomioivimman, rakkaimman ja puhtaasti parhaan miehen, mitä kuvitella saattaa – varmaankin olen tehnyt elämässäni jotain oikein, kun olen saanut noin hyvän ja ihanan ihmisen tähän vierelleni.

Kiitos siitä sinne jonnekin. 

Onnellista hääpäivää siis meille ja teille muille toivottelen ihanaisen aurinkoista työviikon alkua!

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Miten vanha oikein oot kun näytät nuorelta? Kunhan kysyn vaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, iso kiitos ja kumarrus tästä :D. Näissä hääkuvissa olen 29, nykyään jo 31. Olen siis imarreltu vanhus ;D.

      Poista