keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Sinulle on postia!

Tänään postiluukusta tipahti kaksi iloista yllätystä! Minun oli tarkoitus tilata Belly Bandit -tukivyö uutena, mutta sattumoisin vanhalla koulukamullani oli ollut käytössä juuri haluamani versio ja vieläpä oikeassa koossa, joten päätin että säästän tässä kohtaa – etenkin kun vyön toimivuudesta ei ole mitään takeita.

Kiitos siis Heinille, vyö löysi tiensä perille!Belly Bandit on siis raskauden jälkeen käytettävä tukivyö, joka lupaa nopeuttaa linea alban, vatsalihasten välissä olevan lihaskalvon, palautumista ja tukea muutenkin kovia kokenutta masua – esimerkiksi raskausarpia voi tulla vielä raskauden jälkeen, kun iho on venynyt. Tukemalla vatsanahkaa voidaan siis paitsi helpottaa raskauden jälkeistä olotilaa myös vaikuttaa vatsan ulkonäköön myöhemmin.

Vatsan sitominen on ollut ennen vanhaan tunnettu kikka kolmonen myös Suomessa, me nykysiskot vähän hörähtelemme tälle. Täytyy sanoa että en itsekään tähän vielä täysin luota, mutta miksi ottaa riskiä – eikös ;). Ja nythän pääsen testaamaan vyön tehoa aidolla ihmiskokeella, eli itselläni :D.

Jännittävää.

Bikinikunnolle olisi kyllä tilausta viimeistään syyskuussa – suunnittelemme siippani kanssa suuntaavamme Kroatian lämpöön silloin, toki pienen miehen ehdoilla. Jos vauva on kovin itkuinen ja me väsyneitä tm., jää reissu väliin, mutta toivomme parasta ja säästämme matkakassaa.


Entäs sitten se toinen juttu? Ihana ja taitava äitiliinini lähetteli viikonloppuna hurjat määrät lastenvaatteita tulokkaalle, mutta pienet sukat olivat jääneet matkasta – en kestä miten minit ne ovatkaan. Pikkusukkien lisäksi mummu laittoi viikonlopun paketissa ihanat neuletossut ja neulepuvun, nekin pitää täällä jossain vaiheessa esitellä!

Toisen ensimmäiset villasukat <3.


Meidän mummu on muuten yksi taitavimmista, sillä neulomisen lisäksi hänellä on takataskussaan vähintään tuhat ja yksi niksiä ja taitoa aina kaappikellojen rakentamisesta pitsihuntujen tekoon ja lasten nukuttamiseen sekunneissa. Toivottavasti pikkumies perii mummunsa kädentaidot, sillä äiti on tainnut periä taitojen sijaan ihan vain pelkät tee itse -ideat (voin kertoa että ei ollenkaan sama asia...).

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös vain? Minustakin :). Miksi kaikki on vaan niin paljon söpömpää minikoossa, en käsitä? :D

      Poista