torstai 19. helmikuuta 2015

Baby Dan -syöttötuoli testattavana

Yhteistyössä Babyland.fi ja Baby Dan

Meillä ruokahetket ovat täyttä rakkautta – Tukkis on todellinen syömämies ja suu on auki heti, kun lusikka on näköpiirissä (keneenköhän lie tullut *köh*). Siksi kunnollinen syöttötuoli on enemmän kuin tarpeen. 


Ilokseni saimme testata Baby Dan -syöttötuolia, jota voi muuten käyttää kouluikäiseksi asti. Kun lapsi kasvaa turvakaari ja ylempi istuinosa poistetaan, jolloin sitä voi käyttää vaikkapa koulupöydän tuolina. Mukana tulee turvakaaren lisäksi turvavaljaat, jotka jäivät meillä tosin käyttämättä – poika kun istuu (ja pyörii) tuolissa jo muutenkin tukevasti.


Mainitsinko muuten että leikkasin Tukkiksen tukan ensimmäistä kertaa? Nyt meillä istuu ruokapöydässä Mauri Pekkarinen, koska ei mennyt ihan putkeen tämä tukanleikkuu. Hiuksetkin muuten leikkasimme syöttötuolissa, mikä olisi ollut just hyvä ratkaisu, mikäli poju ei olisi heiluttanut päätään jatkuvasti oikealta vasemmalle. :D

Onneksi en ole vauvakampaaja, ei välttämättä ura urkenisi kovin nopeasti ;).

Kuvassa näkyvät irrotettavat turvavaljaat sekä turvakaari, jota on muuten kiva rynkyttää (etenkin, kun se ei lähde irti...)
Tuoli on erittäin tukeva ja poika istuu siinä mielellään ja rauhassa (!) sen aikaa kun muu perhe ruokailee tai kun ruokaa valmistetaan. Olen tietyissä jutuissa tosi rento äiti, mutta koen että ruokahetket ovat pyhiä ja silloin käyttäydytään nätisti. Saa nähdä miten pöytäkasvatukseni onnistuu jatkossa, mutta tähän mennessä poju on ainakin ollut luonnonlahjakkuus tällä saralla :D.

Ainoana miinuksena annan tuolin kokoamisen, sillä saattaa olla että hikoilimme uroon kanssa tuotetta kasattaessa – sanotaanko, että me emme ole ihan luonnonlahjakkuuksia siinä suhteessa ;). Nyt tuoli on kuitenkin toiminnassa ja olen siihen erittäin tyytyväinen: se on tukeva, turvallinen ja sopii kivasti sisustukseen.

Yhteistyökuvioiden merkeissä Babyland.fi tarjoaa Baby Dan -tuotteista teille lukijoille 28.2.2015 asti 10 prosentin alennuksen koodilla hannele2015. Jos siis ostoslistalla on vaikkapa vauvan turvatuotteita, kalusteita tai esimerkiksi juoksurattaat, niin käykäähän tutustumassa heidän valikoimaansa.

Kauppaan pääset esimerkiksi tästä linkistä tai sitten vaikkapa tuosta sivun oikeassa ylälaidassa olevasta Babyland.fin kuvasta -->


Nyt me ryhdytään syömään kalapottuja, iloisia ruokahetkiä sinne toisellekin puolelle ruutua!


1 kommentti: