perjantai 6. helmikuuta 2015

Koruharakan kokoelmia

Vielä muutama vuosi sitten käytin todella vähän koruja – sormuksia en koskaan, kaulakoruja tosi harvoin ja korvakorujakin pääasiassa vain silloin tällöin. Toista on elämä nyt. Korujen ja muiden asusteiden avulla saa todella muutettua asun kuin asun ilmettä ja niiden avulla on helppo muokata arkisiakin vaatteita juhlavampaan iltakäyttöön.


Korusäilytykseni on todella vaiheessa – kuvassa näkyy vain murto-osa kaikista killuttimistani! Niitä on paljon vielä varastossa odottelemassa kylpyhuoneen, kosmetiikkasäilytyksen ja vaatesäilytyksen valmistumista.

Tosin tarkemmin ajatellen pärjäisin varmaan noilla, pitäisiköhän myydä ylimääräiset? :D Ostan harvoin kalliita koruja, sillä hukkaan niitä aivan liian helposti, mutta edullisempaa kilpaketta onkin sitten senkin edestä. Huh.


Sormuksista käytän pääasiassa vain vihki- ja kihlasormuksiani. En oikein pidä siitä, että kädet ovat täynnä sormuksia... Tosin nyt olen katsellut sillä silmällä Swarovskin upeita sormuksia – aivan ihania!Kelloja ja rannekoruja en osaa käyttää edelleenkään. Osin tämä johtuu siitä, että koen niiden katkaisevan käden linjaa ja siten lyhentävän raajojani, joiden pituudella ei voi todellakaan leuhkia nytkään. Suosikkejani ovat ehdottomasti pitkät, kevyet kaulakorut ja näyttävät statement-kaulakorut, sekä suuret korvakorut.


Taidan edelleen valita ylleni vain muutaman korun, jotka ovat sitten sitäkin näyttävämpiä. Pienet piiperrykset eivät ole mun juttuni lainkaan, vaikka toisinaan käytänkin esim. pieniä korvakoruja arkikäytössä.

Millaisia korukäyttäjiä te muut olette?


6 kommenttia:

 1. Itse käytän mummulta ja papaltani saatua rippilahjaa, eli ketjua ja medaljonkia. Medaljongin sisällä on tietenkin jo edesmenneiden isovanhempieni kuvat. <3
  Lisäksi käytän vihki- ja kihlasormusta aina. Siis AINA. Tunnen oloni alastomaksi ilman niitä.

  Juhlissa käytän helmikaulakorua ja -rannekorua tai Kalevala koruja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just yes päivä mietin, että missähän mun rippiristi oikein on... Tallessa? Jossain? Ööh... Medaljongeissa on kyllä niin kaunis ajatus, kannat rakkaita ihmisiä mukanasi <3.

   Mäkin käytin ennen ihan aina vihkiä ja kihlaa, mutta nykyään riisun ne aina kotiin tullessa pois. Toisinaan unohdan laittaa ne käteen, kun lähden kaupungille ja voiko olla ahdistavampaa pikkujuttua? :D

   Poista
 2. Mä en osaa yhtään käyttää koruja. Jos käytän niin kaulassa ohutta (huomaamatonta) ketjua, koska mua jotenkin ahdistaa jos kaulalla on painoa. Nyt on ihan turhaa edes kuvitella pitävänsä kaulassa mitään ohutta ketjua kun neiti varmasti katkoisi sen nopeasti. Rannekorua voin käyttää jos lähden ulos, mutta arjessa yleensä ovat tiellä. Sormessa on vihkisormus. Mulla jäi aina nahkat kihla ja vihkisormuksen väliin etenkin salilla, joten päädyin käyttämään vaan vihkisormusta :D Ensin koitin, että otin sormukset pois mutta unohtelin ne millon mihinkin taskuun joten ennen kun hukkaan ne lopullisesti päädyin tällaiseen ratkaisuun.

  Joskus vähän kadehdin naisia, jotka osaa pitää koruja ja saa niillä twistiä arkiseenkin asuun, mutta mä nyt oon tämmönen verkkarimutsi muutenkin, joten ei haittaa, useimmiten ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, verkkarimutsi :D. Jos haluat käyttää enemmän koruja, niin mitäs jos kokeilisit sellaista pitkää ohutta kaulaketjua, jossa on jokin näyttävä riipus? Niillä + huiveilla saa tosi kivasti jotain arkiasuihin, mää tykkään :).

   Poista
 3. Mulla on käytössä ainoastaan yksi sormus, sain sen mieheltäni 10 vuotis hääpäivänä <3 Kihla ja vihkisormukset ei mahdu enää mun sormeen x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KUULE MÄKIN OLEN VÄHÄN KESKUSTELLUT AIHEESTA UUSI SORMUS ;). Jos te olette olleet naimisissa jo 10 vuotta, niin onko ihmekään ettei mahdu – kai sitä naisen sormet muuttuu ajan kuluessa melkoisesti.

   Poista