maanantai 9. helmikuuta 2015

Klaus K: Toscaninin aamiainen

Klaus K -hotellin Toscaninin aamiainen tuli testattua muutama viikonloppu sitten, mutta postaus aiheesta on jäänyt kirjoittamatta. Ja sehän ei passaa, koska minähän rakastan aamupaloja – etenkin hotellisellaisia!


Klaus K:ssa voi valita kahdesta aamiaisesta, tarjolla on suomalainen ja italialainen aamupala. Me valitsimme siis italialaisen, jos ette jo hoksineet.

Tarjolla oli muutamia lämpimiä ruokia listalla, sekä buffet-pöydän valikoimassa muutamaa erilaista leipää, parmankinkkua, croissanteja, hedelmiä jne. Lisäksi tarjolla oli mielestäni aika kattava määrä erilaisia makeita, joita taisinkin käydä vähän santsailemassa...


Itse tilasin munakkaan muutamilla eri täytevaihtoehdoilla, mies munakokkelia. Annosten tuleminen kesti melkoisesti, mutta olin erittäin tyytyväinen valintaani. – todella maukasta! Miehen munakokkeli sen sijaan oli hienoinen pettymys ja se jäikin lautaselle muiden herkkujen viedessä voiton.


Kattauksen valikoima oli yllättävän suppea. Olen tottunut siihen että kaikkea on heti viittä eri sorttia ja pitkät pöydät on katettu täyteen. Toscaninin aamiainen oli suppeampi, mutta silti erittäin nautinnollinen. Ehdotonta plussaa annan noista makeista (etenkin croissantit ja tuo ihana piiras, minkä päällä on boysenmarjoja – namnamlääh).

Ai niin ja toinen lisäplussa hyvästä kahvista sekä suuresta mehuvalikoimasta! Lisäksi kattaukseen oli panostettu, mitä kaltaiseni hepsankeikka arvostaa aina suuresti.


Ja voihan nyt mulle tuli nälkä. Taidanpa lähteä iltapalan laittoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti