keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Parempi päivä

Kyllä nainen on nainen, vaikka voissa paistais ja iskis sipulia päälle. Mun mieleni on ollut jotenkin hormonimyllerryksessä tässä viime päivät, tai sitten päällä on ollut ihan vain rehellinen ketutus – pienetkin jutut ärsyttävät ja vaikka aiemmin olin suunnitelmia täynnä, tuntuu että kaikki into on kadonnut jonnekin negisämpäriin.

Ärsyttävää. Mutta ehkä tällaisiakin päiviä on vain elämässä oltava, ei sille voi mitään... Yleensä tähän mielentilaan auttaa shoppailu tai hautautuminen sohvan uumeniin, mutta nyt en voi tehdä kumpaakaan (koska rahat loppu + äiti ei voi katsoa telkkaria koko päivää).
 

Onneksi olen sopinut aiheeseen sopivan tapaamisen kaupungille täksi päiväksi, joka toivottavasti saa mieltä paremmaksi ja uskoa tulevaan. Lisäksi on hyvä viettää aikaa hetki ihan yksin, sekin varmasti auttaa asiaa.



Millä keinoin te parantelette ärsytyksiä? Jos mikään muu ei auta, taidan katsoa illalla sitten kuitenkin ikuisuusmielenparannusleffani Paholainen pukeutuu Pradaan + syödä suklaata.

Hyvää mieltä kaikkien päivään!


7 kommenttia:

  1. Itse otan omaa aikaa ja selailen blogeja tai katson leffoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa just multa. Mulla on tosin aina ne samat leffat, joiden avulla elämä piristyy: Paholainen pukeutuu Pradaan ja Love Actually <3. Toisessa on kauniita asuja, toisessa rakkautta.

      Poista
  2. minulla toimii parhaiten se, että mätän lentopalloa ja huudan joukkuekavereille sekä vastustajille :) kerran viikossa tehokasta pään nollausta. Sitten voi taas tulla levollisena kotiin ja olla ihana ja pehmeä äiti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee! Oikea meininki :). Mäkin käyn juoksemassa, mutta jos on totaaliärsytys, niin se jää helposti päälle. TOSIN nyt voin tässä ihan kahden kesken paljastaa (koska kukaan muuhan ei näitä juttuja lue ;D), että illalla selvisi ärsytyssyyksi se kaikkein perinteisin naisellinen syy. Josta olen tosin aika iloinen.

      Poista
    2. no eihän nyt tietenkään. ;)
      tuohon ainakin on ihan luvallista käyttää sitä leffa+suklaa+viltinmutka -hoitokeinoa.

      Poista
  3. Toivottavasti tänään on jo parempi päivä :)

    Blogissani on sinulle haaste ;)

    VastaaPoista