lauantai 14. helmikuuta 2015

Last Night

Voi että oli hauskaa eilen illalla! Aivan ihanaa nähdä työkavereita ja vieläpä kaikkia kerralla. Meillä oli siis firman bileet Crown Plaza -hotellissa ja paikalla oli suuri poppoo parasta jengiä. 


Ruoan, juoman ja muun ohjelman lisäksi meitä viihdytti bilebändi Gepardi, joka oli muuten meidän häissäkin soittamassa. Tanssilattialla ketkutellessani muistui mieleen hyviä hetkiä kolmen vuoden takaa, yhtä hyvällä meiningillä vetivät edelleen – hyvä pojat!


Palaan töihin elokuussa ja olen ollut nyt poissa töistä melkein vuoden päivät – uskomatonta, miten nopeasti aika menee! Uskonpa kesänkin menevän ihan hujauksessa ja kohta jo mietin mahdollista auton ostoa työmatkoja varten ja ressailen Tukkiksen päiväkotijuttuja.


Nyt me täällä vain pötkötellään telkkarin edessä ja vähän herkutellaan (herkkulakosta saa välillä vähän lipsuakin ;) ). Huomenna voikin aloitella sitten treeniä uudestaan ja palata ruotuun syömistenkin suhteen.


Ihanaa iltaa sinne teille kaikille ja ennen kaikkea hyvää ystävänpäivää! Toivottavasti olette saaneet sopivassa suhteessa suklaata ja suukkoja <3.


4 kommenttia: