lauantai 21. helmikuuta 2015

Öljyä iholle

En ole enää aikoihin käyttänyt muuta voidetta kasvojeni iholle kuin öljyä: Bio Oil ja manteliöljy ovat tällä hetkellä päivittäisessä käytössä, mutta käytin jonkin aikaa myös argan-öljyä. Tällä hetkellä minulla on argania hiusöljynä ja käytän sitä aina silloin tällöin.


Öljyjen käyttö on auttanut epäpuhtauksien ehkäisyssä, minkä lisäksi ihoni on todella kosteutettu. Ensimmäistä kertaa kosmetologilla käydessäni minulle ei sanottu ihon pintakuivuudesta mitään ja kun kerroin käyttäväni manteliöljyä iholle, kosmetologi oli erittäin tyytyväinen ja kertoi aineen riittävän jatkohoidoksi, vaikka oli hetkeä aiemmin kehottanut hankkimaan hoitoa varten suunniteltuja aineita.


Hinnallakaan näitä puteleita ei ole pilattu, manteliöljy maksaa kuusi euroa ja tuo Bio Oil 19,90. Raskausaikana käytin Bio Oilia erityisesti vatsalle raskausarpien ehkäisyyn ja niitä ei tullutkaan yhtään ainutta (!). Tosin tästä taitaa olla kiittäminen erityisesti geenejä, sillä siskollani tai äidillänikään ei ole raskausarpia, joten tiedä sitten miten tuote toimii helposti arpeutuvalla iholla.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

5 kommenttia:

 1. Bio oil on tuttu mullekin, mutta manteliöljyä en olekaan kokeillut. Talvet on todellakin muuttunut siedättävimmiksi kun on tajunnut rueta käyttämään öljyjä iholla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kannattaa kokeilla iholle myös argan-öljyä. Mun mielestäni se jopa häivyttää vähän ryppyjä!

   Poista
 2. Taitaa olla myös ihosta kiinni raskausarpieb synty. Itse raahasin myös ihan perusrasvalla, eikä tullut arpia.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. :D Joo kirjoitinkin tuossa lopussa, että geeneistä kiittäminen tätä arvettomuutta, eli en tiedä miten hyvin Bio OIl toimii helposti arpeutuvalla iholla. Meidän perheessä kukaan ei ole saanut vielä arpia ja esim. äidin en usko rasvanneen ollenkaan.

   Poista