lauantai 19. huhtikuuta 2014

Aurinkoista pääsiäistä!

Me ollaan biletetty koko pääsiäinen ihan hulluna – jalat on kipeänä korkkareista ja pää skumpasta! Ai ei mene läpi vai? :D No okei – aika rauhallista ja onnellistahan täällä on ollut: hyvää ruokaa, lepoa ja aurinkoista säätä. 

Eilen käväisimme Kulosaaressa ja aiettä – jos vain omistaisin 20 ekstramiljoonaa, niin voisin mielelläni ostaa sieltä kodin. Niin ihanaa seutua, kauniita ja persoonallisia taloja, meri ja luonto vieressä, mutta keskustaan lyhyt matka. Tykkään. 
Älkää kysykö miksi varvistan ja Nukanakki näyttää pyllyä kameralle – ei mitään hajua. Huomatkaa vaikka sen sijaan että mun verkkatakki mahtuu juuri ja juuri vielä vatsan kohdalta kiinni, vaikka aika tiukassa se on..


Meillä on herkuteltu todellisissa kasaritunnelmissa tänä pääsiäisenä: aurajuustokermaperunoita, Kievin kanaa ja tietysti höyrytettyjä vihanneksia. Lisäksi leivoin vanhaa kunnon marjapiirakkaa (jäätelöllä tietty) ja suklaatakin on kulunut hävyttömän paljon – sehän on se pääsiäisen pääruokalaji?


Mää maistuin paremmalta ku näytän, ettäs tiiätte. 

Tänään saan ihanaisen pikkusiskon kylään jälleen, hän koukkaa yhden yön verran tätä kautta matkallaan Englantiin, jossa isosiskoni asustaa. Sain maailman kauneimman siskontytön hieman yli kuukausi sitten, joten koko perhe suuntaa vuorollaan engelsmannien maille pikku tummatukkaa katsomaan. Itsehän näen tulokkaan vasta kesällä, koska lentokielto. 

Luvassa siis saunomista ja juoruilua ihan vain tyttärien kesken – huippua. Uroo on töissä koko pitkän päivän ja jätti talon ihan vain meidän vastuullemme, ehkä nyt sitä skumppaa ja korkkaritanssia läpi yön? Pistämmä talon matalaksi. ;D

Ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä sinne kaikille! Nauttikaahan olostanne. <3

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti