perjantai 4. huhtikuuta 2014

Matkakuume!

Uuden kodin ikkuinoista näkyvä kimmeltävä meri ja runsas auringonvalo tekevät välillä aikamoiset tepposet meikäläisen mielikuvitukselle – tuntuu nimittäin aivan siltä, kuin olisin ulkomailla!

Ja mikäs sen tehokkaampi keino vahvistaa matkakuumetta! En saa enää lentää, vaikka kerrankin olisi aikaa varata matka ilman erityisiä aikatauluja – jaei, Tallinna tai Tukholma ei nyt ole ihan sama asia :D.

Olemme yleensä tehneet jonkinmoisen kevätreissun armaan urooni kanssa tähän aikaan vuodesta ja toinen hääpäivämmekin on tämän kuun lopussa. Tänä vuonna vietämme sitä kuitenkin hitusen vaatimattomammissa merkeissä, hemmotteluhoidot ja illallinen kivassa ravintolassa taitavat riittää meille tällä kertaa. 

Viime vuonna tähän aikaan suunnittelin tohkeissani häämatkayllätystä Wieniin, joka alkoi muuten tällaisissa merkeissä: 


Yllätyspiknik olohuoneen lattialla (ihan ei ollut näin hyvät kelit viime vuonna vielä tähän aikaan keväästä :D), jonka aikana pelasimme Alias-lautapeliä vaimon päivittämillä säännöillä. Maaliviivan ylitettyään ukkokulta sai tietää että ensimmäistä hääpäivää juhlistetaan Wienissä – en tiedä oliko yllätyksen suunnittelijalla vai kohteella hauskempaa (epäilen ensimmäistä vaihtoehtoa ;D). 


Sitä edellisenä vuonna vietimmekin kevättä Alicanten auringon alla ja Lontoon hulinoissa häidemme jälkeen...

Tuore rouva lentokentällä – miten tästä voi olla jo kaksi vuotta aikaa?Tietysti käväisimme samalla reissulla myös siskoni ja hänen perheensä luona. He asustavat Lontoon lähellä pienessä ja todella idyllisessä pikkukylässä olkikattoisine taloineen ja upeine maisemineen. Kauniista, mutta aika kylmästä Englannista siirryimmekin sitten Alicanteen, joka oli ehdottoman ihana yllätys – turistimassojen sijaan saimme persoonallista ja erittäin aitoa Espanjaa ilman yhden yhtä turistia – kannattaa suunnata sinne toukokuussa!Tänä vuonna kevätreissu saa siis jäädä. Puheasteella olemme kuitenkin suunnitelleet mahdollista syysreissua jonnekin lähelle, mutta lämpimään – etenkin Kroatia kiinnostaa. Pitkiä lentoja pikkumies ei vielä kestä, joten kaukomaat ovat poissuljettuja. Toki koko reissu suunnitellaan muutenkin pikkuisen ehdoilla, jos vauvamme on kovin itkuinen ja nukkuu huonosti, joudumme peruuttamaan suunnitelmat. 


<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. Vitsit että tuo Wien näyttää (taas!) kivalta! Sinne voisi kyllä joku kerta omalla keväthääpäivämatkalla suunnata :) Ja en voi tajuta, että meidänkin häistä on kohta kaksi vuotta!

  Tsemppiä vaavin odotteluun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wien oli kyllä niin bueno! Sinne pitäisi ihmisen vielä uudelleen päästä... Aika kyllä kuluu ihan uskomatonta vauhtia! Ensi vuonna mulla on jo vuoden vanha bebe ja olen ollut kolme vuotta naikkarissa – ääk!

   Poista