tiistai 29. huhtikuuta 2014

Äitienpäivän lahjaideoita

Saako äitienpäivää viettää, jos on alle kuukausi laskettuun aikaan? Minun mielestäni ehdottomasti!

Kävin bongailemassa muutamia lahjaideoita, jotka olisivat ainakin kovasti allekirjoittaneen mieleen. Lasten lahjat ovat tietysti ykkösenä listalla kuin listalla itse poimittuine kukkineen ja kortteineen, mutta olkoot nämä sitten pieniä hemmotteluideoita vaikkapa puolisolle tai äidille itselleen...

1. Swarovskin korut ja pienet asusteet ovat syötävän ihania tällaisen kimalleharakan mielestä – itse kotouttaisin mielelläni esimerkiksi näyttävät, pitkät korvakorut, sormuksen tai vaikkapa tulevan kesän mallistosta löytyvän älypuhelimen suojakotelon. Swarovskin korut noin 70–180 euroa.

2. Hemmottelu- ja -kauneushoidot ovat aina pop! Olen kuullut naisista, jotka inhoavat vaikkapa hierontaa, mutta ikinä koskaan en ole sellaista tavannut..

3. Itse tehty, monipuolinen aamiainen tai hyvässä ravintolassa nautittu brunssi on varmasti äitienpäivän h-hetki monessa perheessä. Muistan itse miten äidille oli jännittävä nousta laittamaan aamupalaa (ja äiti kuulemma kuunteli sitä töskäystä aina sängyssä odotellen, jokohan sitä kohta saisi nousta ylös...).

4. Lahjakortti äidin suosikkiliikkeeseen. Victoria's Secretin liikkeitä ei valitettavasti Suomesta löydä, mutta missäs se oma äitiliini shoppaileekaan mieluiten?

5. Harrastustarvikkeita tarvitsee aina – oli se suosikkipuuha sitten leivontaa tai kuntosalilla hyppäämistä. Itse tykkään juoksemisesta ja ostoslistalla on tällä hetkellä käsivarteen kiinnitettävä suojakotelo. Esimerkiksi tämä Luxcase.fin suojakotelo iPhone4-puhelimelle olisi kovasti mieleen – pinkkinä tai vaaleanpunaisena tietty! ;)

6. Paras lahjaidea ihan mihin tahansa juhlaan – LEIKKOKUKAT, mun suuri suosikkini. Ihana uroo toi minulle eilen hääpäivän kunniaksi muhkean kimpun ja koko kodin ilme (ja rouvankin ilme) piristyy tuoreiden kukkasten avulla hetkessä.

Miten teillä vietetään äitienpäivää ja onko teillä jakaa ihania muistoja siihen liittyen?

<3 Hannele

4 kommenttia:

  1. Täällä aamu alkaa sänkyyn tuoduilla kakkukahveilla ja lasten askartelemilla lahjoilla, mieheltä saan yleensä suosikki kirjailijani Nora Robertsin uusimman kirjan. Tänä vuonna menemmekin sitten illasta äitienpäivän kunniaksi ulos syömään miehen äidin ja äidinäidin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kun teille on muodostunut omat perinteet :). Kuulostaa kivalta!

      Poista
  2. Tottakai äitienpäivää saa ja pitää juhlia vaikka vähän ennakkoonkin! Just tuossa kyllä aloin mietiskellä että en edes oikeasti muista miten mun eka äitienpäivä äitinä on mennyt ja mitä sillon tapahtui :D.

    Meillä on aina muistettu äitiä ja mummoja jotenkin, kortilla ja kyläilyllä jos ei muuta. Hyviä lahjaideoita oot kyllä ideoinut, itse ainakin tykkäisin noista mistä vaan ja omalle äidillenikin voisin antaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin pitäminen on muuten siksikin kivaa, että sinne tulee rustailtua myös kivoja muistoja – tää on vähän kuin päiväkirjaa kirjoittaisi :). Äitien- ja isänpäivä on musta ihana juhla, kiva että teilläkin on vahvat perinteet :).

      Poista