keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Uusi suosikki: Vichy Dermablend -meikkivoide

Vichy on tuonut markkinoille ensimmäisen meikkivoiteen, joka on oikeasti ohutta ja peittää silti kuin unelma. Olen myyty.


Minulla on jo jonkin verran uurteita silmien ympärillä (yök) ja yleensä meikkivoiteet asettuvat niihin oikein lokoisasti juonteita korostamaan, mutta Dermablend ei jostain syystä tee samaa. Levitän meikkivoiteen sormien sijaan erillisellä siveltimellä, mikä voi tietysti vaikuttaa lopputulokseen.


Valittavana on kolme eri värisävyä, joista tämä kalkkilaivan kapteeni käyttää kaikkein vaaleinta versiota. Dermablend on myynnissä pääasiassa apteekeissa ja tarjolla on erillinen tuote erittäin vaativaa peittävyyttä tarvitsevalle iholle ja vartalon iholle.

Antaisin vielä erityiskiitoksen suojakertoimelle 35 etenkin näin raskausaikana – ilmeisesti ihmistä valmistaessa kasvoihin tulee entistä helpommin maksaläiskiä ja minähän en niitä halua... :D

Kannattaa muuten ihan ehdottomasti pyytää ennen ostopäätöstä apteekkarilta mukaan pieni näyte vaikkapa kahta eri värisävyä kotiin, jotta voit rauhassa kokeilla lopputulosta. Olisin nimittäin itse valinnut aluksi itselleni tummemman sävyn, joka olisi ollut selkeästi liian tukkoinen. Näytteet ovat muutenkin pop, sillä mikään ei ärsytä niin paljon kuin uuden, kalliin meikkituotteen korkkaaminen vain huomatakseen, ettei tämä nyt ollutkaan yhtään hyvä... Tämän meikkivoiteen hinta oli 29 euroa, eli ei nyt aivan edullisimmasta päästä, jos nyt ei aivan kalleimmastakaan.


Unelmoin tänään pääseväni kunnon lenkille, mutta aamusauna vei mehut naisesta täysin ja olen ollut aika huonovointinen koko päivän. Kuka olisi arvannut että alkuraskauden pahoinvoinnin lisäksi on olemassa myös loppuraskauden pahoinvointia? Veikkaisin syylliseksi pientä nestevajausta ja hengittäminen on aika hankalaa jo tämän vatsan kanssa.

Olen siis lähinnä köllötellyt kotosalla tänään – tosin vauvavaatteet sain pestyä vihdoin ja viimein, nyt pitäisi vain aloittaa niiden silitysurakka. Miten ne voivatkaan olla niin pieniä ja pehmoisia? Parasta pyykkiä ikinä koskaan. <3

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti