perjantai 14. marraskuuta 2014

Party all night long!

Niiiiiiiin siis sanoinko viimeksi, että yöherätykset on tavallaan aika ihania? Sanoinko? Jep. Miss Universum päätti kuulkaas heti palauttaa emännän maan pinnalle ja nappasta kaikki mahdolliset nostalgiapisteet pois.

Jukolauta kolme tuntia unta viime yönä. Ja nyt kun vaavi nukkuu, niin mitä tekee Hannu? Nukkuuko hän? Kyllä ei nuku, vaan juo kahvia helekkarin rumasta suosikkimukista ja hilluu koneella.

Fiksu ihminen.


Keittiö sotkuinen, tukka takussa, silmäpussit löytyy ja huomaatteko että tuo nenänpäähän about kuukausi sitten ilmestynyt finni jätti jälkeensä tuollaisen kauniin läntin. Selvästi hyvä päivä tulossa tänään. Jos nyt joku kaipasi blogeihin sellaista hitusen realistisempaa otetta, niin tässois nyt tätä mitä tilasit.

Pakko tosin myöntää, että kahvi tuosta jäätävän rumasta Angry Birds -mukista helpottaa hieman. Mikähän siinä onkin, että aina ne kaikkein kauheimmat astiat on sitten jotenkin niitä toimivimpia?

Tukkis on hieman kipeänä ja joko se tai kaurapuurokokeilu piti tyyppiä koko yön hereillä. Ei taida tulla muuttoa vielä muutamaan yöhön pikkuherralle, ensi yö nukutaan visusti äidin kainalossa. Raasupetteri uinuu nyt tuolla vaunuissa, taidan lähteä kokeilemaan puolestani meidän sängyn jousituksia. Pitäkää nyt peukkuja, että tulisi muutama tunti lisäunta...

Hauskaa päivää kaikille, toivottavasti olette nukkuneet hippasen paremmin (tai olleet edes hyvissä bileissä. Väsykrapula ilman hauskanpitoa EI OLE MUUTEN HAUSKAA).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti