tiistai 11. marraskuuta 2014

Viikkoni mun

Voi miten viikko onkaan taas mennyt vauhdilla, huh! Jotenkin sitä elää ajattomassa tilassa näin mammalomalla, päivä toisensa jälkeen vain hujahtaa ohi. 

Tuunasin hiukset pitkästä aikaa, eikö oo hienot? Kiharat kestää superhyvin lumisadetta, eiku... höh...
Olin viime torstaina viettämässä tiimipäivää armaiden työkavereiden kanssa. Päivän aikana kävimme mm. Stockmanilla pukeutumisneuvojan oppeja kuuntelemassa ja suuntasimme Bonnierille keskustelemaan lifestyle-kirjallisuudesta ja sen tulevaisuudesta – todella mielenkiintoista! Tästä mahdollisesti myöhemmin lisää täällä bloginkin puolella, ainakin ne pukeutumisneuvojan vinkit kiinnostaisivat varmasti monia, vai mitä?

Ilta loppui tietysti syöpöttelyyn, tällä kertaa Mille Mozzarellessa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi – seura sitä vastoin oli vieläkin parempaa, ikävä mun naisia. Isänpäivää vietettiin meillä jo lauantaina, koska uroon työvuorot. Perjantaina suuntasimme armaan tytärpuoleni kanssa ostamaan lahjoja ja leipasimme kaakunkina – meikkis leipoi ja koristeluvastuu oli jälkikasvulla. Eikö tullut hieno? Syötiin muuten suihimme KOKO KAKKU about kahdessa päivässä, ei ole tuohesta tämän sakin suu ;).


Lahjaksi annoimme iiiiiiison työkalupakin (josta uroo oli hyvin onnellinen, tässä taas näitä miesten ja naisten pikkupikkueroja – kyllä itse heittäisin tuolla vesilintua, rusetin voisin säilyttää), sekä vähän kosmetiikkaa ja ihan vain isiä varten tuunatun kuvamukin Ifolorilta. Papalle lähetin melkein samanlaisen mukin – siitä on hyvä juoda aamukaffet.


Meillä on myös hiljalleen käännetty kelkka talvea kohti, kuten näistä sisustusvaloista voi päätellä. Uskomatonta miten paljon mielentilaan voi vaikuttaa oikea valaistus, vaikuttaako se teihinkin samalla tavoin?


Kotiakin pitäisi esitellä hieman enemmän, täällä on jo tapahtunut vaikka sun mitä! Postauksia aiheesta tulossa kyllä, mutta näköjään hitaammalla tahdilla kuin aluksi ajattelin. 

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikko!
9 kommenttia:

 1. Mä oon jo hetken aikaa lukenut blogiasi mutten tiennyt että sulla on tytärpuoli. Minkäs ikäinen hän on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole hänestä niin paljon täällä kirjoittanutkaan, en oikein koe että minulla on oikeutta kertoa hänen yksityiselämästään täällä blogin puolella, vaikka hän onkin iso ja tärkeä osa elämääni. Miehenikin on halunnut rajata itsensä blogini ulkopuolelle, joten pääasiassa kerron omasta elämästäni ja Tukkiksesta. Tytärpuoleni on jo iso tyttö, täyttää muutaman päivän päästä 15 vuotta ja tässä onkin kovasti lahjapohdinnat menossa. Ennen osasin aina sanoa, mistä tyttö tykkää, mutta nyt yhtäkkiä mun maku onkin ihan "out" :D.

   Poista
  2. Ai hän on jo niin iso tyttö, teini. :) tyttövauvoille on helppo ostaa kun ne tykkää kaikista mutta sitten kun tytöt alkaa olemaan koululaisia niin ne muuttuu tosi tärkeiksi ja se on tarkkaa että mistä tykätään, Tytöt on tarkempia kaikissa asioissa kun pojat. Varsinki ulkonäköön liittyvissä. Mutta sinä opit ehdottomasti koko ajan jotain uutta muodista yms. Koska sinulla neuvoja.

   Poista
  3. Joo ehdottomasti näin. :D Olen huomannut että ihan pienetkin jutut on tärkeitä, esim. minkä väriset sukat on jalassa – meikkishän laittaa ne, jotka ekaksi käteen osuu. Hyvä että joku aina välillä valistaa mua siitä mikä on in ja mikä ei. :D

   Poista
 2. Mullekin oli uutta, että sulla on tytärpuoli. :) Mun mielestä fiksua olla kirjoittelematta hänestä paljoa blogissa.

  Voi että ihanan näköiset nuo jouluvalot portaikossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena :). Kyse ei tosiaankaan ole siitä että hän olisi elämässäni sivuhenkilö, vaan siitä että haluan pitää hänen yksityisyydestään kiinni – kirjoittakoon sitten itse isona blogia, jos siltä tuntuu. Mutta sanottakoon nyt kun kerran puheeksi tuli, että hän on aivan mahtava tyttö ja olen todella onnekas, että hän on elämässäni.

   Ja jouluvalotkin kiittää! Mä niin tykkään niistä, taidan olla vähän valofriikki :D.

   Poista
  2. Tulipas hassusti kirjoitettua tuo alku :D. Piti sanoa vain että kiitos ja jatkaa sen jälkeen hieman lisää asiasta, en siis tarkoittanut viitata sinuun asian tiimoilta millää tapaa, vaikka nyt siitä ehkä saa hieman moisen kuvan.

   Pus.

   Poista
 3. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta. Jään seurailemaan! :)

  http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! :) Käynpäs kurkkaamassa sunkin blogia.

   Poista