tiistai 18. marraskuuta 2014

Dermosil – laatukosmetiikkaa Pohjanmaalta

Olen jo vuosia ollut Dermoshopin tyytyväinen asiakas, joten ajattelin vinkkailla heistä myös täällä blogin puolella. Omia suursuosikkejani ovat mm. kasvopesu ja päivävoide, jota "terästän" vielä hieman argan-öljyllä. Yöksi laitan sitten ihan vain pelkkää argania hyvän kerroksen.

Dermoshopin tuotteissa pidän siitä, että niihin ei ole lisätty "turhia" kemikaaleja, hinta on huokea ja pakkausten designiinkin on kiinnitetty nykyään entistä enemmän huomiota. Esimerkiksi nuo alta löytyvät joulupakkaukset, vaikka kuinka hienoja!


Kaikki kuvat: Dermoshop
Olen huomannut että ihonhoidossakin vähemmän on enemmän. Käytän vain muutamaa tuotetta, enkä kokeile uusia juttuja helposti. Tosin noin kaksi kuukautta sitten otin käyttöön argan-öljyn lisäksi ihon ihmesienen (joita saa luontaistuotekaupasta) ja sekin on tehnyt hyvää raskaudesta toipuvalle iholleni.

Argan-öljyn käytön aloitin noin kuukausi sitten ja se on kyllä ihanaa ainetta! Poskeni olivat täynnä pikkunäppyjä, jotka ovat nyt lähteneet melkein kokonaan pois, ja ihoni väri on tasoittunut ja heleytynyt huomattavasti entisestä. Lämpimät suositukset siis myös sinne suuntaan.

Simppelisti siis mennään – aamulla puhdistan ihon ihmesienellä ja kosteutan sitä Dermoshopin päivävoiteella, johon on lisätty muutama tippa argania. Illalla pesen mahdollisen meikin pois Dermosilin kasvopesulla (jos en ole meikannut, käytän vain ihmesientä) ja laitan yöksi iholle argan-öljyä (mukaan lukien silmänympärysiho).

Tämän reseptin olen havainnut tällä hetkellä toimivammaksi. Kuten sanottua, ihoni on ollut nyt aika sekaisin raskauden ja hormonimylläköiden jäljiltä – näillä tuotteilla se voi mielestäni parhaiten.

Onko teillä kokemuksia mainitsemistani tuotteista?




4 kommenttia:

  1. Mä rakastan Dermosilia! Siis niin hyviä tuotteita ja hinnat on tosiaan edullisia. Lisäksi joka kuukausi siellä on jotain uutta kivaa ja kuvasto on kaunis. Varsinkin tämä joulukuvasto oli niin ihana ja siellä oli tosi kivoja lahjaideoita. Paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo se kuvasto on kyllä vaarallinen :D. LÄhtee tilaukseen juttuja, joita ei tarvi ääks. Onneksi olen kovettanut sydäntäni sille – viimeksi tilasin VAIN niitä mitä tarvitsin :D.

      Poista
  2. Mikä on ihmesieni tässä tapauksessa? Itse tunnistan vaan ihmesieneksi sen millä saa hangattua saumoista ja kattiloista lähtien kaiken puhtaaksi :D :D Toivottavasti, et sillä naamaa jynssää!

    /Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo en ihan sillä onneksi nassua kuori. :D :DHon ihmesieni on luontaistuotekaupoissa myytävä pesusieni, esittelen jossain vaiheessa. Googlaamalla löytyy hyvin tietoa :).

      Poista