tiistai 18. marraskuuta 2014

Testissä Couture Styling -uutuudet

Rakastan kiharoita, mutta hiuslaatuni on todella väärä niitä varten – tai siltä se ainakin tuntuu. Kiharat kun eivät kerta kaikkiaan kestä kuin hetken, joten muotoilutuotteilta vaaditaan paljon ja vähän päälle. Päässäni riittää kyllä karvaa vaikka muille jakaa, mutta yksittäinen hius on melko ohut ja lasimainen, joten hiukseni lässähtävät helposti ja niiden muotoilu tuntuu melko turhalta...

Kérastasen Couture Styling -sarjan uutuudet Curl Fever ja Fix Fabulous ovat ehdottomasti mielenkiintoisia tuttavuuksia.  Yleensä jos tuote antaa hyvin pitoa, jättää se hiukset ikävän lähmäisiksi – oletteko huomanneet saman? Tällainen hieman silkkinen hius on kai erityisen herkkä vielä moiselle reaktiolle, mikä todella ärsyttävää.

Tuotteet on saatu blogin kautta.



Nyt olen päivän verran kulkenut kiharoissa ja kyllä vain! Siellä ne ovat edelleen. Vastoin ohjeita levitin Curl Fever –lämpösuojavoiteen kuiviin hiuksiin, mutta näyttäisi toimivan silti. Curl Fever sopii niin kihariin kuin suoriinkin hiuksiin. Pitänee vielä testata niitä ihan asianmukaisella tavalla levitettynä, eli pyyhekuivat hiukset odottakaas vaan!


Olen käyttänyt Fix Fabulous -suihketta jo muihinkin kampauksiin ja tykästynyt siihen kovin. Suihkeessa ei ole aerosolia, joten se on kuin hiuslakka ilman sitä hiuksia kovettavaa fiilistä.

Lopullista hehkutusta en voi tuotteille luvata, sillä en ole vielä testannut niitä kuin muutaman kerran. Lisäksi hiukseni ovat kipeästi saksien tarpeessa ja takkuuntuvat helposti, minkä vuoksi muotoilutuotteistakaan ei saa ihan sitä oikeaa mielipidettä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti