keskiviikko 5. marraskuuta 2014

5+1: Äidin hemmottelua

Joojoo, isänpäivä on kulman takana ja muissa blogeissa on jaettu lahjaideoita isille, mutta koska minä olen itsekäs paska (buahahaha) niin jaankin ideoita meidän äitien hemmotteluun.



Opettele pukeutumaan tavalla, jota ihailet – opit samalla pitämään itsestäsi enemmän.

Kesken kiireen on inhottava katsahtaa peiliin ja nähdä möhömaha, jonka yläpuolella roikkuu muutama kappale rusahtanutta tissiä – ei hyvä. Tilanteen ei kuitenkaan tarvitse olla noin ikävä, sillä pukeutumalla oikein kropasta kuin kropasta saa kauniin – usko tai älä.

Tiesitkö että esimerkiksi Stockmann ja Sokos tarjoavat ilmaiseksi pukeutumisneuvojan palveluita? No en minäkään. Mutta nyt tiedän.

Jos siis kaipaat vinkkejä pukeutumiseen, niin ei muuta kuin mars sinne vaan. Ajan esimerkiksi Stockalle voit varata täältä.

(Ps. Ja tämähän on ihan kiva idea myös isukille, eikö? Ainakin meillä on jostain kumman syystä siirrytty sellaiseen vaiheeseen, ettei uroota kiinnosta tippaakaan mitä päällä on ja minä käyn aina välillä ostamassa hänelle vaatteita ison kasan tai sitten pakotan hänet kauppaan. Ei hajuakaan miten tähän on tultu. )


Äitiydessä on miljoona asiaa, joita en vaihtaisi mihinkään, mutta ainakin yhden jutun voisin ottaa ajalta ennen lapsia – nimittäin naistenlehtien lukemisen sängyssä. Parasta kaikessa.

Kehittele siis oma juttu tai lainaa multa:

Panosta ensin makuuhuoneeseen ja tässä kohtaa en nyt tarkoita seksiä, vaan sitä lakanapornoa – osta uudet petivaatteet mielellään tiheäänkudottua puuvillasatiinia (tai vaihda ne vain puhtaisiin, jos pätäkän tarve on akuutti), varaa kasa naistenlehtiä, vähän sukulaatia ja vietä koko ilta ihan vain lötkötellen.

Ai ei mahdollista? Eikös isänpäivän pitänyt olla nimenomaan laatuaikaa isän ja lasten kesken? AIVAN.

Tai sitten voit harrastaa samaa kuin meikkis, eli toteuta itseäsi jahka jälkikasvu on mennyt nukkumaan. Jos sekään ei ole mahdollista ja käyt sängyssä vain käväisemässä, niin pääsisiköhän vaikkapa mummu tai joku muu ihana hoitamaan lapsia yhdeksi yöksi, jotta sinä voit mennä hotelliin koisimaan? Been there, done that ja se oli ihanaa.



Sovi nyt heti kavereiden kanssa juoruilupäivä ja pidä siitä kiinni. Joka ikinen äiti tietää miten hankalaa treffien sopiminen on. Tee se nyt.


Kaipaatko päivitystä meikkipussiin tai katsooko peilistä yllättävän vanha eukko? Muun muassa Make Up Storen ja MACin liikkeisiin voi varata meikkausajan, jonka hinta esimerkiksi Make Up Storen myymälässä on 60 euroa. Meikin lisäksi saat ostaa itsellesi 60 euron edestä tuotteita, eli win-win mikäli on aika ostaa uutta kosmetiikkaa muutenkin.

Tai miksipäs ette samantien sopisi ystäviesi kanssa treffejä sinne? Teimme saman ystävieni kanssa 27-vuotissynttäreilläni, oli kivaa ja oltiin nääääääin nättejä.

 Tiesitkö että esimerkiksi Ikaalisten kylpylässä on Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitoapua tarjolla? Lapsiparkin lisäksi voit palkata lapsillesi hoitajan 13 eurolla per tunti ja suunnata vaikkapa siipan kanssa syömään kerrankin ilman, että pitää pyyhkiä suuta tai juosta minityypin perässä.

Tämähän on ihan mahtavaa, sillä voitte viettää aikaa sekä perheenä että ihan vain äidin ja isän kesken (tai sitten äiti voi mennä vaikkapa kasvohoitoon, ei mikään inhottava asia sekään).

Hoitoapua Ikaalisiin saat täältä.

Ps. Mannerheimin lastensuojeluliitolta voi saada myös muuten hoitoapua 13 euron edulliseen tuntihintaan.


Syö nyt edes suklaata. Tiiät kyllä miksi.




4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja hyviä ideoita. Just oikein miettiä meitä äitejäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Plus äideille on NIIN PALJON HELPOMPAA keksiä kivoja juttuja + lahjaideoita – isät tykkää vaan jostain työkaluista? ;D

      Poista
    2. hih, meidän perheen iskä toivoo nyt joululahjaksi pilkkihaalaria ja sahaa. :)

      Poista