sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Valkoista marmoria

Valkoinen marmori, himoitsen sinua. Meillä on suunnitelmissa remontoida yläkerran kylpyhuonetta lattian ja kalusteiden osalta – voisiko vastaus löytyä valkoisesta marmorista? Sehän on kallista kuin Jessen peräaukko, mutmut...

Määrittele rahallinen arvo orgastiselle suihkukokemukselle? NIINPÄ, ei sitä ole. Koska hyvä peseytymishetki on ehdottomasti pikku pätäkän arvoinen aion taivutella armaan urooni seuraavien kuvien inspiroimana:Voisin oikeastaan marmoroida koko kämpän, paljonko maksaa? Alla näkyvä takka on porn, porn, porn.Ja kuulkaas, netin syvyyksiä tonkiessani löysin ihmeellisen keksinnön – marmorimuovilla voi päällystää vaikka mitä, vaikkapa tällaisen Ikean pöydän.Pakko marmoroida jotain. Nyt. Heti.
2 kommenttia:

 1. Heh, sulla on kyllä hauska tyyli kirjoittaa :D
  Tosi hienoja noi kylppärit! Olisikin varaa tuollaiseen ja kun mikään pikkukoppi ei edes näytä välttämättä niin hyvältä marmoroituna, täytyy olla vähän isompi kylppäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susku! :)

   Mun mielestä pienestäkin kylppäristä saa upean. Tosin meidän yläkerran kylppis on kyllä aika iso – siellä on jopa poreamme! Olen tosin testannut sitä vain kerran muuton jälkeen ja mies ei vielä kertaakaan, ei olla ihan ammeihmisiä X).

   Poista