torstai 20. marraskuuta 2014

Osallistu arvontaan ja voita KiDMEMO-vauvakirja

Jäävätkö sinunkin vauvakuvasi vain koneelle ja jaat muistoja enemmän sosiaalisessa mediassa kuin kirjoitat niitä ylös?KiDMEMO on netissä täytettävä vauvakirja, jonka voit helposti lähettää myös läheistesi ihailtavaksi. Sain kunnian arpoa teille lukijoille yhden KiDMEMON. Osallistu kertomalla muistosi vauva-ajalta – hauska tokaisu, hellä hetki tai vaikkapa ajatuksiasi äitiydestä. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi alle, jotta voimme tavoittaa sinut jälkikäteen!

Voittaja arvotaan 18.12. Postaus on toteutettu yhteistyössä KiDMEMOn kanssa.


7 kommenttia:

 1. Osallistun :) saemru@gmail.cm

  VastaaPoista
 2. Ekana tuli mieleen kun tuo 7-kuinen onnistuu kaiuttimella puhuessa aina lyömään vastaanottajalle luurin kiinni huitoessaan ylijännää näyttöä. Mä tein kuulemma nuorena sitä samaa - musta oli äidin mikaan tosi hauskaa vetää puhelimen täpseli seinästä kun äiti puhui puhelimessa. Maaailma muuttuu, tekniikka muuttuu, mutta lasten keppostelut pysyy aina samana :D mytty83@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti mukana arvonnassa :) Kuopuksen vauvavuosi hujahti ja nyt alkaa sitten taaperokausi. Jäin kovadti kaipaamaan sitä ihanaa vastasyntyneen tuoksua sekä pikuvauvan olemusta. Toisaalta, nyt on ihanaa seurata touhukkaan ja tarkkaavaisen taaperon kasvua sekä sitä kuinka hän tutkii maailmaa. Haikeudella muistelen ensihymyjä ja -nauruja, mutta nyt on ihana saada kuulla naurun rätkätystä päivittäin sekä nähdä loistava hymy pikkumiehen kasvoilla. ♡

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan minäkin :) Esikoista odotetaan ja vauvakirjoja on jo käyty muutamaan otteeseen "hypistelemässä" - löytämättä sitä oikeaa.. Nyt odotus aikana on jo käynyt harmittamaan se seikka, ettei raskausajan tuntemuksia ole tullut kirjoitettua kunnolla ylös mihinkään.. Jottei vauva-ajan muistojen kanssa kävisi samoin, vaikuttaa tämä kidmemo varsin kätevältä vaihtoehdolta. Mieskin varmaan innokkaammin täyttäisi tällaista virtuaalista versiota kuin perinteistä vauvakirjaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hieno idea, menisi lahjaksi tulevalle kummilapselle!
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana, mieleen tulee ensimmäisenä rokotuskäynti neuvolassa, lapsi tokaisi, että housut pois isi, kun samalla laitettiin isillekin jäykkäkouristuspiikki :)
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista