lauantai 1. marraskuuta 2014

32 on hyvä luku

Täytän huomenna 32 vuotta, jee synttärisankari! Marrasnaisena olen aina osannut arvostaa tätä vuodenaikaa, kun saa käpertyä omaan kotikoloon, sytytellä kynttilöitä ja nauttia takkatulen lämmöstä pimeyden melskatessa ulkona.

Ostin jo itselleni lahjankin! Hehehee. Näin vanhanana sitä on oikeutettu rikkomaan sääntöjä ja ostelemaan lahjoja myös itselleen, koska itselleenhän on helpointa ostaa, vai mitä? Olisin keksinyt vielä vaikka ja mitä, mutta ehkäpä tyydyn tähän yhteen kaunottareen (tai sitten ryhdyn omalle itselleni joulupukiksi, oi mikä suloinen ajatus <3).
Eikö oo hieno! Me likes <3. Olen pitkään tarvinnut hieman pienempää olkalaukkua, jonne kuitenkin mahtuu kamera ja sensellaiset tarpeelliset.

Sanonpas vielä kerran että kyllä vaan on mukavaa ostaa itselleen paketteja, kehhehhee.

Ohjelmassa on tänään ystävien Halloween-kemut (joihin minulla ei muuten ole asua, pahus vieköön). Mummu on lentänyt Pohjanmaalta tänne Tukkiksen ja muun perheen iloksi, joten mamma ja pappa voivat viettää iltaa kaksin.

Hassua miten ikäkriisi ei paina yhtään (tai no okei, ehkä nuo rypyt kasvoilla voisin vaihtaa silkoposkiin), tällä hetkellä tuntuu siltä että vasta vuosikymmenten päästä alkaa ikä painaa. Hieman vanhemmatkin naiset kun tekevät nykyään oikeastaan mitä haluavat, elävät oman näköistään elämää, eivätkä luojan kiitos leikkaa edes sitä mummutukkaa, vaan näyttävät pirun kuumilta muikkeleilta ;D.

Pus ja kram, hirvittävän hauskaa halloweenia kaikille muruille!4 kommenttia:

 1. Onnea huomisen synttärin johdosta! Oikein hyvä tuo 32 sanoo hän, joka ajat sitten näytti noin vähän ;).
  Itsekin harrastan itseni lahjomista. Koskaan ei tule pettymystä lahjan antajalle tai saajalle :D

  Hannele-hyvä! Haastoi sinut blogissani Virtuaali Moleskine® http://paivienikirja.blogspot.fi/ mukaan esittelemään aamukahvi / -teehetkiäsi. Minkälaisista kupeista aamujuomasi juot ja minkälaisia tarinoita kuppeihin liittyy. Lähdetkö mukaan? Olisi mukava nähdä sinun kuppihetkiäsi :)

  Oikein hauskaa Halloween-juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia onnitteluista ja haasteesta – ehdottomasti osallistun, koska nää kahvikuppiasiat on mulle tärkeitä. Kyllä ei ole yhtään sama mistä sitä juo X).

   Poista
 2. Onnea sylin täydeltä! Ja sun itsellesi ostama lahja on upea. :)

  VastaaPoista