perjantai 28. marraskuuta 2014

Pikavinkki: Jeane Blushin parkatakki -40 prosenttia!

Pakko vinkkailla vielä uutta talvitakkia edelleen etsiville, että Nelly.comissa on Jeane Blushin parkatakki* alennuksessa – nyt hintaa on vain hieman alle 60 euroa. Tämähän on ollut pienoinen hittituote, joten jos palelee niin sinne vain. Kokojakin on vielä riittämiin.

Suoraan alennukseen pääset tästä. *


Itsehän tilasin aikaisemmin suht samanlaisen talvitakin Ellokselta, mutta se oli vähintäänkin kummallisen näköinen päällä. Sen jälkeen sovitin pikkusiskon ostamaa yllä näkyvää takkia XS-koossa, mutta tyhmänä menin ja ostin itselleni S-koon takin, sillä ajattelin että sinne mahtuu villapaitaa sun muuta paremmin. Kun takki saapui, niin sekin pussitti oudosti, joten jouduin vaihtamaan kokoon XS. Tämähän oli onni onnettomuudessa, sillä nyt sain takin melkein puolet halvemmalla – itse ostin tuon tummansinisen version ja se odottelee minua para-aikaa Postissa.

Oletettavasti se on nyt vihdoin ja viimein hyvä, eikä tarvitse palella talven tulevilla vaunulenkeillä.

Nyt ryhdyn pakkaamaan – me lähdemme huomenna Pohjanmaalle! Yritän tällä kertaa ottaa tavaraa mahdollisimman vähän, katsotaan miten se onnistuu koiran ja vaavin kanssa ;).

Ihanaa perjantaita ja samalla Black Friday -alennusmyyntiä kaikille.



2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä, oli pakko mennä ja tilata. Toivotaan vaan että takki olis sopiva ja hyvä muutenkin. :) Ei paha, ku postikulujakaan ei tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma takkini tuli toissapäivänä, hain sen illalla postista ja oli kyllä ihana <3. Toivottavasti sinunkin :).

      Poista