sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Hydrafacial-kokemuksia

Hydrafacial-hoito on yksi tämän hetken hehkutetuimpia hoitoja ja nimenomaan ihoa puhdistavana ja heleyttävänä hoitona, joten pakkohan minunkin oli sitä kokeilla!

Kuten ainakin pidempään blogiani lukeneet tietävät, kärsin tällä hetkellä hormoniaknesta, joka on luojan kiitos poistumassa hiljalleen. Iho on silti edelleen samea ja täynnä pieniä epäpuhtauksia, johon toivoin saavani apua Hydrafacial-hoidosta. 


Kyseessä on siis perinteisen ihonpuhdistuksen komedorautoineen korvaava hoito, jossa imuroidaan kasvoilta kaikki kakka pieneen tuubiin... Voin kertoa, että kaltaiselle mustapäänkyttääjälle tämä kuulostaa etukäteen todella hyvältä! :D Että joku ottaa ja imuroi kaiken sen moskan pois ihosolukoistani, oioioi.


Itse vierailin Kampin Kitty Cat Beauty Centerissä, mutta samaa hoitoa tehdään monessa eri paikassa ympäri Suomea. Hintaa peruspuhdistuksella on 98 euroa. Vain 25 minuutin hoito pitää sisällään kuorinnan, ihonpuhdistuksen ja tehokkaan hoitoaineiden imeytyksen – aikamoista ajankäyttöä, sanon minä!


Muutamat hoitoa kokeilleista ovat kertoneet sen sattuneen, mutta minä en kokenut minkäänlaista epämukavuutta (itse asiassa olisin voinut vaikka vähän torkahtaa, t: yöheräilijä).

Odotin muuttuneeni Tuhkimoksi hoidon jälkeen, mutta peilistä katsoi aikamoinen hirviö :D. Ihoni reagoi hoitoon voimakkaalla punoituksella ((bussikuskikin oli aika järkyttyneen näköinen), joka kyllä tasottui todella nopeasti – itse asiassa jo kotiin päästessä punoitus oli laskenut. Lisäksi kauan kadoksissa ollut heleys palasi kasvoilleni ja illan juhlissa sain jopa kehuja hehkustani, liekö syy sitten hoidossa vai punaviinissä ;).Vaikka hoito itsessään oli huomattavasti hellävaraisempi kuin perinteinen ihonpuhdistus, niin ihoni näyttää kuitenkin puristellulta (pieniä haavoja ym.). Tosin en tiedä mitä oikein odotin, koska kyllähän ihonpuhdistus jättää aina jälkensä etenkin, kun epäpuhtauksia oli jonkin verran...

Siellä ne ällötykset on! Sori herkimmät lukijat :D. Ällöä ja just niin ihanaa, ahahaha...
Nyt kun hoidosta on kulunut kaksi vuorokautta ihoni on huomattavasti tasaisempi kuin aikaisempi, väri on parempi ja heleys on edelleen täällä. Puhdistusprosessi tosiaan kestää kahden viikon ajan ja tänä aikana ongelma-alueilleni (etenkin poskiin ja otsaan) pitäisi nousta epäpuhtauksia, mutta sen jälkeen ihon pitäisi olla kuin unelma... Jään jännityksellä odottamaan :).

Mutta summa summarum: ei enää koskaan komedorautaa tämän naaman lähelle, kiitos! Vaikka muutamia mustapäitä jäi (ja nämä ovat tosiaan laskettavissa about yhden käden sormilla), niin epäpuhtauksia tämä hoito poisti aivan erinomaisesti. Lisäksi tuhkimoefekti taattu. Jos sinulla ei ole sen suurempia iho-ongelmia, niin aivan takuuvarmasti lähdet hoitolasta pois prinsessana (tai no, tietysti jokaisen iho reagoi hoitoon omalla tavallaan, mutta voisin kuvitella tämän tekevän hyvää aika monelle nassulle).

Voin kertoa että oli aivan taivaallista meikata iltaa varten, kun meikki levittäytyi pitkästä aikaa kauniisti iholle ja sain tasaista pintaa sen kamalan röpelön sijaan!

Oletteko te kokeilleet Hydrafacialia ja mitkäs oli fiilikset?


12 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais tämä ihan kauhean paljon! Synnärin jälkeen laitan harkintaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule hemmottelupalkinnoksi väsyneelle (?) äitiliinille :). Tsemppiä tulevaan <3.

   Poista
 2. Itse kärsin kaksikymppisenä varmaan juuri samasta kuin sinä, nousi yhtäkkiä ja kesti parisen vuotta. Kävin vallohoidossakin tuolloin ja vaikka missä.. Tiedän tuskan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä niin perseestä. Onneksi helpottaa jo hiljalleen... Ihminen, joka ei ole aknesta kärsinyt, ei voi tietää sen vaikutusta päivittäiseen fiilikseen – yllättävän suuri, sanoisinko. Itselläni on tätä ennen aina ollut hyvä iho, eikä perheessänikään kenelläkään ole pahemmin ollut iho-ongelmia, joten aika puskista tuli tämä vaiva :(.

   Poista
 3. ..pitäisi kyllä itsekin käydä jossain, vaikka kasvohoidossa. Jalkahoitokin olisi ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa pitäisi olla laki, joka takaisi kaikille vähintään yhden hoidon kuussa :D.

   Poista
 4. Great post - I had to Google translate :)

  With love from London,
  Hayley x

  http://thelifestylemenu.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Hayley! Hope you could read it, Google translates are sometimes quite interesting ;D.

   Poista
 5. Juuri tuo minullakin on aina mielessä et miltä sitten näyttää sen hoidon jälkeen ja mahtaako tuhkimo iho tulla heti! (: Jokaisen iho kun reagoi niin eri tavalla. Voikohan tuollaiseen hoitoon mennä jos on tulehtuneen aknen antibiootti hoito menossa (liian rankka kokemus)? Minulla monet asiakkaat kyselevät myös kasvohoidoista ja tässäpä on hyvä kirjoitus jota voin ohjata lukemaan mikäli haluaa super puhdistuksen kasvoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti aknelääkityksestä pitää olla puoli vuotta–vuosi aikaa, koska iho on sen aikana niin kovilla. Suosittelen kokeilemaan kuitenkin ihon toipuessa, tehnyt hyvää ainakin minun iholleni :).

   Poista
 6. Itsellä auttoi myös e-pillerit jotka olivat iholle suotuisat. En tosin tiedä haluanko tämän toisen raskauden jälkeen pumpata itseeni sitä hormoonimäärää enää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen odottanut e-pillereiden aloitusta kuin kuuta nousevaa, mutta nyt en ole enää niin varma tarvitsenko niitä.. Voi kun tämä iho nyt tasoittuisi tästä itsestään.

   Ja kieltämättä se hormonien syönti ei pahemmin houkuttele. Vasta kun e-pillerit lopettaa hoksaa, miten paljon ne on vaikuttaneet kaikkeen mahdolliseen.

   Poista