perjantai 27. helmikuuta 2015

Swiss Clinic Skin Renewal

Yhteistyössä Swiss Clinic

Sain blogin kautta mahdollisuuden kokeilla Swiss Clinic Skin Renewal -pakettia, joka on muuten tänään valittu ehdolle Ruotsin innovatiivisimmaksi kauneustuotteeksi. Hydrafacial-hoidon jälkeen ihoni on ollut hoitokiellossa kahden viikon ajan, mutta nyt pääsen vihdoin kokeilemaan rullailun ihmettä. 



Testiin saamani paketti sisältää 0,5 mm -piikeillä varustetun Swiss Skin Roller -rullan ja Swiss Rejuvenetor -ihogeelin, joka täydentää lopputulosta. Tuote lupaa vähentää ryppyjä ja poistaa arpia kasvoista, sekä tuoda sitä paljon himoittua heleyttä kasvoille. Jännityksellä jään odottamaan, miten hoito omalla kohdallani onnistuu.

Saatavilla on lisäksi ihon kuntoa tukevia kapseleita, mutta imetyksen aikana en niitä halunnut kokeilla.

Ihoni on toipumassa hormoniaknesta ja vaikka pieniä epäpuhtauksia vielä nouseekin, olen pahimman vaiheen ohittanut (luojan kiitos). Poskissani näkyy edelleen aknen jättämiä punaisia läikkiä ja ihoni näyttää uusiutuvan aika hitaasti. Hydrafacial palautti hieman ihon tasaisuutta ja heleyttä, mutta vielä ollaan aika kaukana vauvan pepusta ;).


Kokeilin eilen illalla rullailua ensimmäistä kertaa ja ei sattunut ollenkaan! Iho punoitti hieman käsittelyn jälkeen ja hoitovoide imeytyi vauhdilla, vaikka mielestäni laitoin sitä melko paljon. Lisäsin lopuksi vielä hieman manteliöljyä, koska iho tuntui hieman kuivalta. 

Olisin muuten kaivannut hieman parempia käyttöohjeita, sillä nyt olin epävarma esimerkiksi siitä, mitä iholle saa laittaa ja mitä ei, ja pitäisikö rullalla välttää esimerkiksi epäpuhtauksia (nyt tosin kiersin finnit kaukaa). 

Aamulla iho tuntui tasaiselta ja pehmeältä, mutta en osaa vielä sanoa huomasinko eroa entiseen. Tosin ihorullaa käytetään kuuriluontoisesti 28 päivää, ehkäpä sitten olen hieman viisaampi ;). 

Swiss Skin Roller -paketin löydät tämän linkin takaa, sen hinta on 99 euroa. Ruotsissa mainetta niittäneen Swiss Total Skin Renewal -paketti löytyy täältä ja sen hinta on 120 euroa. 


11 kommenttia:

  1. Kuulen mielelläni tuloksista! Itse olen käynyt kosmeettisessa akupunktiossa, jossa käytettiin samaa vehjettä. Mullakin on siis aikuisiän akne(hormoniakne), joka tällä hetkellä on kurissa "roaccutan"-kuurin avulla. Kuuri on tepsinyt tosi hyvin, mutta arpia on sen verran että kuurin loputtua voisin uskaltautua ostamaan itsekin tuon rullan netistä! Säästää ainakin rahaa, sillä akupunktikerratkin tulivat aika hintaviksi(rullan hinta 60€ plus käyntikerta 55€). Mitä muita ohjeita rullan käytössä oli? Mulle ainakin akupunktion jälkeen sanottiin että täytyy olla 1 vrk ilman meikkiä, kääk ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vielä lisäystä äskeiseen: käytetäänkö rullaa joka päivä? ooh, ehkä sitten kyseessä vähän eri rulla, koska akupunktiossa rullaa sai käyttää max kahden viikon välein(itse kävin kerran kuussa).

      Poista
    2. Heips! Rullaa tosiaan käytetään joka päivä ja se ei ole mielestäni sama kuin kosmeettinen akupunktio – kuinka pitkät piikit teillä oli käytössä hoidossasi? Tuossa on nimittäin 0,5 mm -piikki, joten uskoisin sinulla käytössä olleen rullan olleen erilainen ja tosiaan meikkiä saa kättää hoidon aikana aivan normaalisti ym. Ihorullan pitäisi auttaa ihoa tervehtymään nopeammin, minkä lisäksi yöksi laitettavat hoitovoiteet imeytyvät tehokkaammin, mutta esim. meikkikieltoa ei ole ja kuuri kestää 28 päivää...

      Tsemppiä sinne hormoniaknesta parantumiselle! Roaccutan on kai se kaikkein tehokkain lääkekuuri (?) akneen ja mielestäni kaikkia hoitoja ei saa tehdä tuon lääkekuurin aikana. Kannattaa kysyä suoraan tuolta Swiss Clinicilta mitä ovat mieltä lääkekuurin ja ihorullan yhdistämisestä.

      Toivotavasti pian helpottaa, akne on kyllä yks kakkapersepaviaani sanon minä. <3

      Poista
    3. Moi, mielenkiintoinen tuo rulla! Jäin kans miettimään että pakko tuon akupunktiorullan on olla erilainen, olisiko kuitenkin ollut pidemmät piikit... Sillä mulle rullaaminen sattuu, tai hmm, tuntuu todella epämiellyttävältä. Toki siinäkin voi olla eroja tekeekö rullauksen itse tai joku muu. Kosmeettisessa akupunktiossa yleensä käytetään yksittäisiä neuloja aknearpeja parantamaan mutta myös tuollainen rullan käyttö on myös yleistynyt.

      Jos meikkiä saa käyttää kuurin aikana, tuohan on ihan loistava! just mietin että kuukausi meikittä olisi ihan totaalinen Nou nou! ;)

      Itse mietin hyvin hyvin pitkään roaccutanin aloittamista, pelkoja oli sitä lääkettä kohtaan niin paljon että viivytin sitä aika pitkälle. Tosin välissä kerkesin saada lapsen ja sitten oli imetys ja kaikki, mutta nyt viikon päästä kuuri loppuu. Itse ottaisin varman päälle ja ajattelin pitää kuukauden tauon ja sen jälkeen aloittaisin tuon Swiss Clinicin rullaushoidon :)

      Kiitos neuvoista, mielelläni kuulen tosiaan miten rullaus auttaa. Ja kyllä, Akne on niin Perästä että!

      Poista
    4. Kerron ehdottomasti blogissa, jahka saan rullailukuurin valmiiksi :). Mulla tuli vähän väliä tuohon, koska väsymys otti vallan vauva-arjessa. Toivottavasti säkin saat ihosi kuriin, akne on hanurihommaa!

      Ja uskoisin että on eri rulla kyseessä, koska tosiaan noin usein saa rullata, eikä satu ollenkaan. Pitääkin kokeilla joskus tuota sun koettamaa hoitoa!

      Poista
  2. siis mitä ihmettä? 28 päivää putkeenko? :D oon itsekin rollaillut (toisella merkillä kylläkin, mutta ei kai noissa rullissa niin paljoa eroa ole) ja mitä olen netistä lukenut niin välin pitäisi olla aika pitkä, viikoista kuukausiin riippuen neulojen pituudesta. kuulostaa kyllä tosi erikoiselta että joka päivä kuukauden ajan?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin neuvottiin Swiss Cliniciltä! :D Katotaan onko mun naamani kohta mennyttä vai superhehkeä.

      Poista
    2. hah okei! jään ootteleen arvostelua tosta :)

      Poista
  3. Olen myös selvitellyt kyseisen tuotteen vaikutuksia, enkä ole vielä uskaltautunut ostamaan. Mm. Kyseisen linkin takaa löytyy aika erilaiset neuvot: http://kasvojenkohotus.com/mikroneulaus/

    Ja myös tuttu kosmetologi sanoi, että juurikin rullailemalla tulehtuneiden kohtien yli levittää tulehdusta koko kasvojen alueelle. Minulla siis myös hormoniakne parantumassa, kosmetologin mukaan nämä punaiset läiskät, joita myös arviksi luulin, olisivatkin tulehduspesäkkeitä ihon alla.

    Nyt minulla ei ole mitään lääkekuuria käynnissä, diane novaa söin puoli vuotta ja hävitti akuutin aknen. Sitten oli pakko sekin lopettaa kun aiheutti niin suuria mielialaheittelyitä. Nyt koetan vielä vehnätöntä ja sokeritonta ja muutenkin terveellisempää ruokavaliota ennen kuin uskaltaudun rolleria hommaamaan.

    Kerro siis ihmeessä kokemuksistasi, kuulen mielelläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedätkö mä olen nyt enemmän googletellut noita ohjeita ja Swiss Clinicin sivuilta löytyy useammat erilaiset ohjeet? Onneksi laiskuuttani jätin rullailun hetkeksi kesken, enkä tehnyt sitä riittävän tehokkaasti silloin aluksi. Nyt perehdyin asiaan vielä enemmän ja annan ihon levätä välillä. Lisäksi olen tosiaan tehnyt hoidon liian kevyesti, en tajunnut että rullaa pitää hieman painaa (huom. vain hieman :D).

      Muttamutta – tein hoidon kahtena iltana peräkkäin ja herrajumala mikä ero! Nyt tosiaan pidän hieman taukoa, mutta mä olen aivan rakastunut tuohon laitteeseen ainakin tämän kokemuksen perusteella :D. Mun iho ei ole enää niin samea ja jotenkin hehkuu enemmän, ihan mahtavaa. Katsotaan miten tää homma toimii pidemmällä tähtäimellä, mutta nyt olen ainakin ollut tosi tyytyväinen. Arvissa en ole huomannut erityisiä muutoksia, mutta otsa on siloisempi alkaneista rypyistä (tosin en tiedä ovatko ne oikeita ryppyjä vai kuivuuden aiheuttamia).

      Huh, tulipa sepostus :D. No mutta tää nyt hetkeksi, kerron myöhemmin lisää kun kokemusta kertyy enemmän.

      Toivottavasti saat ihosi kuntoon! Kenkkuileva naama on yks mathöfakhö.

      Poista
  4. Hei. Olen myös ollut aikeissa tilata tuotteen mutta koska imetän 3kk ikäistä vauvaani niin olen hieman epävarma aloitanko hoitoa vai en. Sinä siis aloitit hoidon imetyksen yhteydessä, otitko yhteyttä lääkäriin vai kysyit asiasta swiss cliniciltä?
    Kiitos jo etukäteen tiedosta :)

    VastaaPoista