sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Nukanakki tässä taas terve

No se on taas minä terve! Hannele tuolla jotain leipoo ja jotain, niin ajattelin tulla kertomaan teille tästä mun ongelmasta nimeltä Tukkis. Viimeksi tais tulla aika kovaa avautumista, mutta nou hätä – ei enää probleemaa. Oon nimittäin korjannut mun asennetta. Tai oikeastaan oon muuttanut sen ärtymyksestä totaali-ignoraukseen – huomattavasti tehokkaampaa ja selvästi suurempi vaikutus.

Tää mun uus linja aiheuttaa selvästi huonoa omista tai jotain, koska mua jopa välillä ihan pyydetään keittiöön syömään kinkkua ja karkkia – just parasta. Meen kato piiloon ja sit ne kelaa että oon delannu tai karannu tai jotain.

Sairaan tehokasta.

Plus posetan koko ajan tällee värjyvästi – vähän iskee huono omis kaikkiin läskeihin. Välillä voi myös mennä sohvan alle, jos oikeen ketuttaa ja tuntuu että eräillä on arvojärjestys taas heti pikkasen pielessä.

Silmät aaaauki oikein isoksi ja pari tippaa – kosteat ja suuret silmät + värjyvä katse on tärkeintä. 
Mun toinen look on kans aika tehokas, nappasin sen vanhasta mainoksesta. Tää on niin cool ettei mitään rajaa ja siis todellaki heruu kinkkua tällä virneellä. Ne kai kelaa että onhan se välillä hyvälläki tuulella.

Jepjep.


JEEEEAH.

Mut siis oli vielä yks juttu josta piti avautua, nimittäin jumankauta se rasittava tukkakasa on oppinu liikkumaan! Tai ei onneksi kovin nopeasti, mutta sen käsiä saa todellakin varoa. Voin kertoa että ei oo erityisen tender love, enemmänki sadomaso-tyyliä. Onneksi läskit on tajunneet pitää sen vähän loitommalla meikästä, ei kivaa tämmönen homma ollenkaan.

T: Nukanakki

Ps. Mun fretti ei aiheuta kenessäkään enää mitään värjyntää, vaikka kuin vien sitä läskien nokan alle tai tuon tukkakasan lelujen sekaan. Ja kiva yks päivä se kasa yritti haukata mun frettiä – jumalauta mitä hommaa. Okei – ehkä en ookaan vielä ihan sinut ja cool tän jutun kans, mut ainaki yritän.

Respect!3 kommenttia: