lauantai 27. joulukuuta 2014

Vieraspostaus: 5+1 asiaa Hannele Nannele Naisellisesta

Meidän Lentobongari-Helena virkkoi kerran kun lahtasin kokonaista kalaa meidän keittiössä kädet suolissa ja ärräpäät lennellen, että nyt pitäs napsasta kuva sun blogiin ja näyttää lukijoille vähän realismia. Noh, ajattelin sitten antaa meidän Helelle vapaat kädet ja kertoa ikäviä totuuksia isosiskosta teille lukijoille – niinhän se menee, että toiset näkee sut ihan eri lasian kautta kuin mitä itse näet, joten tämä oli mullekin hauskaa (ja osin aika yllättävää) infoa. 

Tässäpä siis vieraspostauksena Helena-siskon näkökulmaa meikäläiseen:

Nyt olis tarjolla pikkusiskon näkökulma Hanettajasta (muahhahah). Tai lähinnä niistä puolista, mitkä ei täällä pääse niin selkeästi esille, vaikka blogi onkin täysin omistajansa näköinen. Kun on tuntenut jonkun 27 vuotta, niin sitä inside-tietoutta alkaa kerääntyä kohtalaisesti. Ja koska en koskaan pitänyt Hannelen ja M:n häissä puhetta, niin pakkohan mun jotain kautta on saada näitä ilmoille. Siispä, pidemmittä puheitta, totuuksia Hannelesta!

1. Erakko-Hane


Hannele kaipaa paljon omaa rauhaa, aikaa ja hiljaisuutta. Tähän liittyy myös varmaan se, että Hannele inhoaa puhelimia, Skypeä ja WhatsAppia, koska tyyppi ei halua olla tavoitettavissa. Hannelea on siis usein hieman vaikea saada puhelimella kiinni (arghsarghs), mutta onneksi sillä on ihana aviomies, joka vastaa kälylle aina kiltisti puhelimeen. Toisaalta, sitten kun me puhutaan puhelimessa, niin siinä vierähtää helposti tuntikin.2. Hyväntahto-Hane


Hannele on yks kilteimmistä ja hyväntahtoisimmista ihmisistä, kenet tunnen. Ihailen sitä, että Hane jaksaa esimerkiksi aina hymyillä kaupan kassalle ja löytää aina jotain hyvää sanottavaa muista ihmisistä tai vähintäänkin yrittää ymmärtää niitä (vaikka ne mun mielestä oiski täysiä urpoja). 

3. Helisee ja soi -Hane


Usein Hannelen kanssa hengaillessa tuntuu, että mukana ois Jukeboxi, jonka levy on jääny jumittaamaan kertosäkeistön kohdalle. Se on myös hyvin kehityskelpoinen Jukeboxi, joka keksii omia lyriikoita unohtuneiden kohdalle. Jepjep. Toisaalta oon kyllä ite vähän samanlainen, niin enpäs sanokaan enää mitään :D4. Luova-Hane


Hannele on lahjakas tanssija, laulaja, piirtäjä ja kirjoittaja. Niin se vaan on. Täysin puolueeton mielipide.

5. Raivo-Hane


Hannele on yleensä loputtoman kärsivällinen muiden kanssa, mutta kun se itse väsää jotain joka ei heti onnistu ja saa raivokohtauksia aina välillä, niin se on aika hyvää viihdettä. Viimeisin esimerkki tais olla Tukkapojan ristiäisaamu, kun kakku ei tehnyt yhteistyötä. Naurattaa vieläkin kun ajattelen sitä aamua. Hannelella oli kakkukuorrutetta hiuksisssa asti ja se huusi ja kiroili kakulle, keskellä hyvin sotkuista keittiötä. En kyllä siinä hetkessä uskaltanu nauraa, vaan kävin hammasta purren pelastamassa kakun karmealta kohtaloltaan ja ohjasin Hannelen kauas keittiöstä. 

+1. Fiksu-Hane


 Hannele on tosi perillä politiikasta ja muutenki kaikista yhteiskunnallisista jutuista ja mun mielestä se on ihan Pelkos Jaana-kakkonen. 


Olipas faktoja :D. En kyllä ihan allekirjoita noita kaikkia, mutta pikkusiskot ehkä tosiaan näkee isosiskot vähän erilaisten (ruusunpunaisten) silmälasien takaa... Tosin tuo Raivo-Hane kuulostaa ikävästi tutulta – köh. Se on tää mun kuuma vereni kun kuohahtaa, ei nätti näky lainkaan ;). 

Tällä hetkellä olemme muuten taas vaihteeksi matkalla Pohjanmaalle, eli siellä seuraavaksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti