keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 – kiitos, olit elämäni paras tähän asti!

Vuosi 2014 on ollut mullistavin vuosi tähän mennessä – minusta on tullut äiti, omenapuiden omistaja, talollinen, pihallinen, kakkavaippojen taitava vaihtaja, huolehtija, vähän tarkempi, suunnitelmallisempi, onnellisempi ja olen laihtunut vuoden aikana 15 kiloa (joista muuten kuusi kiloa vetäisin puolessa tunnissa, ei paha ollenkaan ;D).

Lisäksi olen muuttanut kahdesti, kirjaimellisesti vähän haljennut, tavannut maailman napani ja syönyt paljon, paljon suklaata.

Pitemmittä puheitta, kiitos vuosi 2014 ja järjetöntä kuvapläjäystä vuodestani olkaas hyvät. Toim. huom. kuvat eivät ole aivan täydellisesti aikajärjestyksessä, mutta eipä ole kuvaajakaan ;D.


 
 


Vöy. Että sitten muutama valokuva, vai mitä? ;D

Onnea ja iloa vuodelle 2015 – toivottavasti kaikilla oli hyvä vuosi 2014.
6 kommenttia:

 1. Voi noita masukuvia<3 Ja muitakin tietty! Ihanaa uutta vuotta teille :)

  VastaaPoista
 2. vuoteen mahtuu paljon kuvia, mutta olipa kivoja kuvia. Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehhehee, sanohan muuta :D. Ihan järjetön kuvapläjäys, mutta tulipahan ainakin laitettua muutama otos vuodesta 2014 ;).

   Hyvää uutta vuotta sinullekin! <3

   Poista
 3. Oi että, teidän pikkuisenne on kyllä aivan hurjan suloinen ja hellyyttävä! Meillä on pari päivää häntä nuorempi poika ja kaikki näyttää ja tuntuu niin tutulta.<3 Kiitos mainiosta blogistasi ja ihanaa alkanutta vuotta!

  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos P! :) Ihanaa alkanutta vuotta sinnekin, toivottavasti tulee hyvä vuosi. Oletko muuten viime aikoina katsellut niitä ensimmäisiä kuvia ja videoita pikkumiehestäsi? Tein niin tässä yks päivä ja eeeen kestä miten toinen on muuttunut toukasta perhoseksi <3.

   Poista