perjantai 19. joulukuuta 2014

Rakas Joulupukki...

Tonttu oli kuulemma käynyt meillä ja sanonut että mun toivelista on pahasti myöhässä. Ja onhan se – nyt on jo 19.päivä, eikä mitään toiveita ole vielä välitetty eteenpäin.

Kyllähän tällainen vääryys pitää korjata ja heti. Valikoin muutamia toiveita eri hintaluokissa, mutta jokainen näistä jutuista on yhtä mieleinen ja tarpeellinen (vaikka myönnetäköön että etenkin nuo kameratarvikkeet ovat olleet kauan hankintalistalla ja olisivat kovasti mieleen – jostain syystä en vain saa niitä ikimaailmassa hommattua :D).


1. Juoksijanainen joutuu aina pitämään puhelinta taskussa juoksulenkillä, ärsyttävää. Siksipä etenkin PINKKI käsihihna iPhone4-puhelimelle olisi kovasti mieleen. Niin ja ne paremmat kuulokkeet, kun nykyiset tippuvat jatkuvasti juoksulenkillä. Belkin-käsihihna täällä.

2. Jalusta ja kaukolaukaisin Nikonin järjestelmäkameralle... Jalustoja löytyy kaikissa hintaluokissa, mutta epäilenpäs että kannattaa aloittaa tuosta edullisesta versiosta. Esimerkkijalka täällä (käyhän tuo Nikonille, en ole varma... :D) ja kaukolaukaisin (huom. piuhaton) täällä.

3. Neuleille on kova tilaus, mutta näitähän on ulkopuolisen vaikea ostaa, koska pitää olla just tietynlainen. Toivon siis neulelahjakorttia tuleviin alennusmyynteihin tai tätä täydellistä Cocoa Cashmere -merkin neuletta.

4. Erityisen paljon toivon myös Hydrafacial-kasvohoitoa esimerkiksi Kitty Cat Beauty Center -kauneushoitolasta. Tätä kyseistä hoitoa on hehkutettu kovin ja se tekisi varmasti kutaa hormoniaknesta toipuvalle nassulleni.

5. Mun tossut meni just rikki ja rakastan sisätossuja... Kauniit ja pehmeät tossut ovat Seppälästä.

6. Ai niin ja sitte ois kiva mennä Pariisiin!

Mitä te toivotte Pukilta tänä vuonna? Näiden juttujen sijaan tosin toivon kaikkein eniten rauhallista aattoa ja joululomaa, hyvää ruokaa, leppoisaa yhdessäoloa ja UNTA PALLOON. Viime yönä tuli taas ihan omasta syystä hilluttua monta tuntia, kun en vain saa unta. Ja sitten kun nukahdan, niin on aika taas herätä.

Onneksi herättäjä on sentään maailman suloisin ja ihanin pikku tonttu. <3 Samperi vietä, jos pitäisi herätä jonkun urpon vuoksi. :D



3 kommenttia:

  1. Ihan on itsellänikin lahjatoiveet jääneet toivomatta. Ei tosin kukaan ole kysellytkään:D Eniten tänä jouluna odotan lapsen ilmettä kun pukki tulee ja saa avata pienin kätösin omat pakettinsa..ensimmäistä kertaa kun joulusta jotain oikeasti ymmärtää:) Tunnelmallista joulun odotusta ja käyköön toiveesi toteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se onkin varmasti ihanaa <3. Just äsken katsoimme yhdessä ihan ekaa kertaa Lumiukkoa – ympyrä sulkeutuu ja sillee <3. Joulu on niin paljon parempi, kun on lapsia.

      Poista
    2. Ja tunnelmallista joulua sinnekin!

      Poista